Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Een vakantie in de natuur tussen de dennen en de oceaan op camping Les Mathes

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

i

Camping Les Mathes is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 17 mei tot 22 september 2024

Uw nieuwe favoriete 4-sterrenbestemming in de Charente

De Charente-Maritime is een geliefkoosde bestemming van zowel families als stellen. De regio biedt massa’s activiteiten op het land en op zee, maar kan ook prat gaan op een rijk erfgoed, karaktervolle dorpen, een unieke sfeer en kilometerslange zandstranden. 

Om de (talloze) troeven van deze prachtige regio bij de Atlantische Oceaan te ontdekken, is camping Les Mathes uw ideale uitvalsbasis!

Het extraatje? U hebt toegang tot het 500 m² grote aquapark, de animaties en alle diensten van camping L’Estanquet even verderop. Dubbel zoveel plezier in het vooruitzicht dus! 

Praktische info

Open van 17 mei tot 22 september 2024 142 huuraccommodaties 2344 route de la Fouasse
17570 Les Mathes
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)5 86 22 05 29 Hoe laat mag ik aankomen? Emmene ton chien

Genieten voor groot en klein:

Aquapark met overdekt zwembad en glijbanen
Meer weten?
Op 4 km van de stranden van de Côte Sauvage
Meer weten?
In de buurt van het boomklimpark "Indian Forest"
Meer weten?
Op 10 minuten van de zoo van La Palmyre
Meer weten?
*Afbeelding niet contractueel

Helemaal nieuw!

  • Nieuwe Premium cottages

Een overdekt aquapark waar u bij elk weer van geniet

Dankzij het overdekte zwembad op camping Les Mathes hoeft u zich niks aan te trekken van de weergoden! In elk seizoen en bij elk weer kunt u onbekommerd zwemmen, plonsen en baantjes trekken. Uw kleine waaghalzen hebben ongetwijfeld alleen oog voor de glijbaan, terwijl de kleintjes ontdekken hoe leuk het is om in het peuterbad te spelen onder de vertederde blikken van mam en pap.

Ontdek de kinderateliers op camping Les Mathes

Wat kan vakantie toch heerlijk zijn! Uw kleine schatten zijn vast dol op een dag aan het strand of een ochtend bij het zwembad, maar één ding verkiezen ze boven al de rest tijdens hun campingvakantie bij Sandaya: de workshops voor kinderen van elke leeftijd, gewijd aan verschillende thema’s zoals wetenschap, natuur of koken! Wilt u alvast weten wat er op het programma staat?

Plekken om te bezoeken

Île d'Oléron
Zwemmen - 38 km

Uw verblijf op een Sandaya-camping in de Charente-Maritime is de ideale gelegenheid om het grootste eiland van de Atlantische...

Meer informatie
La Rochelle
Stad - 76 km

Ga op avontuur en ontdek vanaf uw Sandaya-camping de vele verrassingen die La Rochelle in de Charente-Maritime voor u in...

Meer informatie
Fort Boyard
Geschiedenis - 40 km

Wend de steven naar de kust van het departement Charente, waar u op een camping in de buurt van Rochefort een verblijf in...

Meer informatie

Duizend-en-één manieren om de Charente-Maritime te verkennen

Waar u ook kijkt, overal zijn toeristische hotspots, aantrekkelijke activiteiten of leuke adresjes te vinden. Met zoveel fijne dingen op het programma krijgt u natuurlijk niet de kans om u te vervelen tijdens uw vakantie met zijn tweeën, met vrienden of met familie op camping Les Mathes. Keer op keer staat u versteld en telkens weer ontdekt u nieuwe dingen. En óf u er mooie herinneringen aan overhoudt!

De evenementen in de buurt van de camping