Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?

Camping Port Grimaud

Bereid u voor op een kennismaking met een unieke parel aan de Côte d’Azur, op een paar minuten van uw Sandaya-camping: Grimaud en zijn sublieme lagunestad midden in de Golf van Saint-Tropez. Aan de oever van de Middellandse Zee vormt wat het ‘Provençaalse Venetië’ wordt genoemd een uniek architecturaal geheel, dat sinds 2002 deel uitmaakt van het Erfgoed van de 20e eeuw. Vanaf uw vakantieverblijf op de Sandaya-camping in de Var kunt u Port Grimaud te voet langs de kanalen of vanaf het water komen verkennen!

Camping Port Grimaud: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Port Grimaud

De stad Port Grimaud is 100% voetgangersgebied en komt voort uit het brein van de architect-zeeman François Spoerry. Hij droomde van een stad waar zee en land door elkaar heen lopen en waar elke bewoner zijn boot voor zijn deur zou kunnen aanleggen. En dat is gelukt! In Port Grimaud verplaatsen bewoners en bezoekers zich uitsluitend te voet, in elektrische bootjes of in de Coches d’Eau, geruisloze en niet vervuilende trekschuiten. Vanaf het water kunt u dan ook het best de schoonheid van Port Grimaud ontdekken. Bewondert u de kleurrijke voorgevels langs de kanalen, de architectuur die een mengsel is van modernisme en mediterrane tradities en de straatjes met middeleeuwse trekjes. Een paar kilometer naar het oosten opent uw camping in de Var u de deuren naar de bezienswaardigheden van de Côte d’Azur, langs de Middellandse Zeekust. In het landschap wisselen stroken fijnzandstrand en ongerepte kreekjes elkaar af: deze prachtige omgeving vormt het decor voor uw vakantie aan de Middellandse Zee. Bent u hier in familieverband? Uw Sandaya-camping heeft een activiteitenprogramma voor alle leeftijden samengesteld! Fitnesslessen, aquagym en multisportterrein om in conditie te blijven, petanquebanen en pingpongtafels om al spelend energie kwijt te raken en concerten en voorstellingen om het vakantieplezier ook ‘s avonds voort te zetten. Zin in een mooie wandeling langs de kust, met uw partner? Maakt u zich geen zorgen, de kinderen vermaken zich prima in onze gratis miniclubs, onder leiding van onze professionele begeleiders. Het enige wat u hoeft te doen is uw ideale vakantieaccommodatie reserveren die u kunt kiezen uit onze kampeerplaatsen en stacaravans. Kom naar de Côte d’Azur voor een onvergetelijke vakantie!

Camping aan zee

Port Grimaud, met zijn lagunestad en zijn fijnzandstranden aan de golf van Saint-Tropez is een vakantiebestemming waar alles op de zee is gericht. U zult snel uw favoriete zwemplek vinden op de 8 stranden en kreken aan de oever van de Middellandse Zee. In de nabijheid van het stadscentrum strekt het grootste strand van Port Grimaud zich over een paar honderd meter fijn zand uit, met bars en restaurants om de kleine trek te stillen en de grote dorst te lessen. Iets verder, aan de kust naar Sainte-Maxime, is het strand van de Vieux Moulin ook absoluut een omweg waard! De ongerepte omgeving en de iets moeilijkere bereikbaarheid garanderen minder drukte, zelfs in het hoogseizoen, wat een zekere charme heeft. De zonsondergang wordt weerkaatst door het blauwe water van de Middellandse Zee: een zeldzaam mooi gezicht dat u niet mag missen als u deze zomer in Port Grimaud bent!

Het kasteel van Grimaud en zijn sublieme vergezicht

Nadat u geprofiteerd hebt van de fijnzandstranden, gaat u de hoogte in voor een kennismaking met het kasteel van Grimaud! Van dit historische monument zijn vandaag de dag nog slechts een paar delen over. Het kasteel kijkt over de stad uit met een prachtig vergezicht op de jachthaven en de omgeving van Port Grimaud. Een bezoek is gratis en begint in de oude stad, aan de voet van een stenen trap die naar de poort van het middeleeuwse kasteel leidt. Kom de vestingmuren met kantelen, het koninklijke verblijf en het openluchttheater bewonderen waar de zomerse feesten en activiteiten van de gemeente georganiseerd worden. Boven op de heuvel heeft u een vrij uitzicht over Saint-Tropez en het Maurenmassief dat zich tussen Hyères en Fréjus uitstrekt. Een uitzonderlijk vergezicht dat u snel de moeite zal doen vergeten die u hebt gedaan om boven te komen!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Port Grimaud, reserveer uw verblijf!

Saint Aygulf | Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Saint Raphaël | Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!