Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Port Grimaud

Klaar om een uniek pareltje pal in het hart van de Golf van Saint-Tropez te ontdekken? Op een boogscheut van uw camping in de Var vormt de lagunestad Port Grimaud een uniek architecturaal geheel die enkel te voet of per boot te ontdekken is. Daar gaan we dan, op naar de marina!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Saint-Aygulf | Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Raphaël | Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Reserveer een plekje op de camping nabij Port Grimaud

De lagunestad Port Grimaud in het hart van de Golf van Saint-Tropez, die enkel te voet te bezoeken is, is het geesteskind van François Spoerry. De architect-zeeman droomde ervan om een stad te bouwen waar iedereen zijn boot voor zijn voordeur kon vastmeren. En die droom heeft hij ook waargemaakt. In Port Grimaud verplaatst men zich alleen te voet of per elektrische boot om de bebloemde voorgevels en typisch Provençaalse steegjes te ontdekken.

Amper een paar kilometer daarvandaan vormt uw camping in de Var de ideale uitvalsbasis om de vele pareltjes van de Côte d’Azur te ontdekken. Ter plaatse is het voor campinggasten van alle leeftijden genieten van allerhande activiteiten: fitness- en aquagymlessen en multisportterrein om uw conditie op peil te houden, petanque en pingpong om u onder vrienden te amuseren, en concerten en voorstellingen om nog langer van elkaars gezelschap te kunnen genieten. In uw volledig uitgeruste stacaravan, op uw authentieke kampeerplaats, of in een niet zo alledaagse tent, beleeft u een onvergetelijke vakantie langs de Middellandse Zee.

Bezoek Port Grimaud met de hele familie

Scheep samen met uw familie in voor een pittoresk boottochtje op de kanalen van Port Grimaud. In dit ‘Venetië van de Provence’, dat is bekroond met het label van ‘Patrimoine du 20ème siècle’, is er - letterlijk - geen vuiltje aan de lucht. Om de rust te verzekeren en het milieu te beschermen zijn alle vaartuigen hier namelijk elektrisch. Geef uw ogen maar de kost: felgekleurde huizen, bebloemde pleintjes en trompe-l’oeil-beelden zullen uw bezoek de nodige luister bijzetten.

Heeft de marina u zin doen krijgen om een duik te nemen? Zet dan koers naar de 8 mediterrane stranden en kreken die Grimaud rijk is. En er is voor elk wat wils: het Plage des Cigales tegenover de haven van Saint-Tropez, het Plage de Beauvallon dat is omzoomd met dennen, of het intieme Plage du Vieux Moulin.

Bezoek Port Grimaud met z’n tweetjes

Na een feeërieke wandeling door de jachthaven van Port Grimaud is het tijd om het erfgoed van de stad te ontdekken. In de ruïnes van het Kasteel van Grimaud, dat uitziet over het Maurenmassief en de Middellandse Zee, is het romantisch wandelen. Boven op het kasteel is het bovendien genieten van het schitterende uitzicht over de oude stad en de Côte d’Azur.

Voor u de terugtocht naar de camping aanvat, kunt u nog romantisch dineren langs de kanalen. U geniet er van de specialiteiten van de chef in een idyllisch kader. Het is er een komen en gaan van boten terwijl de schittering van de stad wordt weerspiegeld in de golven. We sluiten de dag hier dan ook in schoonheid af.

Camping Port Grimaud: onze tips voor een geslaagd verblijf

Olijfolie, wijnen van de Côtes de Provence, goudkleurige honing … Grimaud schotelt u zijn beste producten voor!

Van de vele wandelingen tussen de vlakten en de wijngaarden, geniet die naar de Pont des Fées de voorkeur van de vakantiegangers!

In het begin van de zomer baadt de oude stad in de heerlijke geur van de bougainvilles. Er is zelfs een heuse wandeling aan deze bloeiende planten gewijd!

Als dessert eten we tarte tropézienne. Deze specialiteit van Saint-Tropez is pure verwennerij voor uw smaakpapillen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!