Camping Normandië met Waterpark : reserveer uw verblijf

Stap uit de routine en kom tot rust tijdens een vakantie in Normandië op een camping met aquapark

Wat dacht u van een vakantie op een camping in Normandië met een aquapark en vlak bij de stranden? Werkelijk een verfrissende en leuke ervaring! Droom even met ons mee …
’s Ochtends ontwaakt u met het zachte gekwetter van de vogels op de achtergrond terwijl de zon door het zeil van uw lodge, tent of stacaravan priemt. U trekt snel uw badpak aan en gaat op weg naar het aquapark om de dag goed te beginnen.
Wanneer u aankomt in het aquapark, is het daar al een vrolijke boel. Van bij de glijbanen, waterstralen en zwembaden klinken voortdurend lachsalvo’s op. De hele dag geniet u van het verwarmde water, de zwembadanimatie en de zalige momenten die u in het gezelschap van uw familie, uw wederhelft of uw vrienden doorbrengt.
Verblijft u op een familiecamping met aquapark in Normandië, dan krijgt u ook de kans om de lokale bezienswaardigheden te ontdekken – denk aan de Invasiestranden, Omaha Beach en de Mont Saint-Michel – en een kijkje te nemen in toeristische steden als Honfleur, Deauville, Caen ...
Zet dus meteen koers naar een camping in Normandië!

Onze tips en ideeën voor een schitterende campingvakantie

Geniet van onze aquaparken met watervallen, rivieren, artificiële stranden, wellnessruimten, relaxatiezones en zonneterrassen.

Ga lekker luieren op de fijnzandstranden aan de Normandische kust, of waag u aan surfen of zeilen.

Trek eropuit en ontdek niet te missen historische sites zoals de Mont Saint-Michel of Omaha Beach.

Maak kennis met de Normandische keuken en proef de camembert, de cider en de verse zeevruchten.

Camping Normandië met Waterpark, reserveer uw verblijf!

Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Genêts | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Onze goede redenen om op reis te gaan

Een verblijf op een camping met aquapark in Normandië heeft talloze voordelen voor de hele familie:
•    Waterpret in Normandië: Geniet van een verkoelend moment op onze campings met aquapark, ideaal om te ontspannen en plezier te maken bij het water.
•    Plezier voor de hele familie: Diverse waterattracties, glijbanen en leuke zwembaden zorgen ervoor dat klein en groot aan zijn trekken komt!
•    Maritieme avonturen: Rechtstreekse toegang tot de zee waar u terechtkunt voor opwindende watersportactiviteiten bij het Kanaal zoals surfen. Goed voor een flinke adrenalineboost en uren plezier!
•    Samen tijd doorbrengen en mensen ontmoeten: De aquaparken zijn de plek bij uitstek waar vakantiegangers met elkaar een praatje slaan onder de Normandische zon. Er ontstaan zelfs vriendschappen en heel wat mensen houden er onvergetelijke herinneringen aan over. 
•    Gegarandeerde veiligheid: We stellen alles in het werk om de veiligheid te garanderen door doorlopend toezicht te houden en de strengste normen in acht te nemen. Zo geniet u van een zorgeloos verblijf!
•    Comfort: Toegang tot premium diensten, inclusief catering, wasruimten en winkels, voor een campingverblijf waarop u niet hoeft in te boeten aan comfort.
•    Kennismaking met de regio Normandië: Ontdek de rijkdommen van Normandië en bewonder zijn landschappen, historisch erfgoed en gastronomie tijdens uw bezoek aan emblematische hotspots als de Mont Saint-Michel, de Invasiestranden, Honfleur, Étretat, Deauville, enz.

•    Camping Mont-Saint-Michel: 4-sterrencamping in Genêts. Deze camping in het hart van het departement Manche heet u van harte welkom en beschikt over een compleet aquapark met glijbanen, overdekt zwembad, verwarmd zwembad, buitenbad en peuterbad voor de allerkleinsten.

•    Camping L'Anse du Brick: 5-sterrencamping in Maupertus-sur-Mer. Deze luxecamping biedt u de keuze tussen een duik in zijn eigen aquapark of een sessie dolce far niente op het strand van L’Anse du Brick 200 meter verderop. Een toplocatie voor een premium vakantie in Normandië.

•    Camping Côte de Nacre: 5-sterrencamping in Saint-Aubin-sur-Mer. Deze standingvolle camping in de Calvados beschikt over een verwarmd overdekt zwembad, een groot aquapark in de openlucht en een spa die gewijd is aan relaxatie en wellness.

Voor een geslaagde vakantie gaat er niets boven een campingverblijf in Normandië in de buurt van de stranden.
 
U hebt daarbij de keuze uit verschillende accommodaties:
•    Stacaravans: ruime en comfortabele accommodaties met alle voorzieningen om met uw familie een leuke tijd door te brengen
•    Kampeerplaatsen: ruime en moderne percelen garanderen liefhebbers van het traditionele campinggebeuren een vakantie dicht bij de natuur
•    Lodges: luxeaccommodaties die een verleidelijke mix van comfort, privacy en contact met de natuur aanbieden, ideaal voor een standingvol glamping-avontuur in familieverband.