Aix-les-Bains, uw ideale vakantiebestemming!

Bent u een erfgoedfanaat, een liefhebber van buitenactiviteiten, een fijnproever pur sang of een beetje van dat allemaal? Dan komt u volop aan uw trekken in Aix-les-Bains. Van sublieme fiets- en wandeltochten in de groene natuur over bezoeken aan musea en historische monumenten tot en met watersportactiviteiten op het meer: de mogelijkheden zijn eindeloos en dus krijgt u een vakantieprogramma op maat. Te gek!

Zorgeloos op campingvakantie: dat is ons devies bij Sandaya. Dankzij onze volledig ingerichte stacaravans, kampeerplaatsen voor tenten en campers, aquaparken, gratis kinderclubs, sportwedstrijden en nog veel meer stelt u zelf in alle vrijheid het programma van uw droomvakantie samen.

Ontdek ook

Bezoek Aix-les-Bains met de hele familie

Aix-les-Bains heeft zowel op het water als op het droge heel wat activiteiten in de aanbieding om uw veeleisende kleine campinggenoten tevreden te houden. Begin met een hengelinitiatie op het meer en maak vervolgens een kanotocht op datzelfde meer. De kans dat het kroost gaat zeuren, is onbestaande!

Op de wal brengt u een bezoek aan kinderboerderij Les Oursons waar uw oogappels heel wat opsteken over de dieren en het leven op de boerderij. Maak daarna een tocht door de heuvels. Het uitzicht van daarboven over Aix-les-Bains loont heus de moeite! Hebben de kleine wandelaars nog altijd energie te over? Op dan naar het aquapark van de camping voor een flinke dosis waterpret en speelplezier! 

Bezoek Aix-les-Bains met z'n tweetjes

Dat een vakantie met zijn tweeën in Aix-les-Bains u ongetwijfeld zal bevallen, is een understatement. Deze stad in de Savoie heeft romantische stellen echt veel te bieden. Natuurliefhebbers trekken eropuit in de bergen en wie de adrenaline graag voelt stromen, kan nog hogere sferen opzoeken en de stad tijdens een parapentevlucht bewonderen. 

Ook een must: de beroemde thermen die de stad haar faam bezorgden. Uiteraard moet u zelf een keer de weldaden van het thermale water uitproberen, hetzij om wat kleine pijntjes te bezweren of gewoon om lekker te relaxen. Om de dag in schoonheid af te sluiten, gaat er niets boven een proeverij van wijnen bij het meer van Le Bourget. Een dag met uw geliefde in Aix-les-Bains: zo eenvoudig kan geluk zijn.

Camping Aix-les-Bains: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bezoek zeker de abdij van Hautecombe: het gebouw is magnifiek en het uitzicht over het meer is adembenemend mooi!

Klim naar de ‘Belvédère de La Chambotte’: u hebt er een weergaloos uitzicht over het meer!

Kunstliefhebbers, opgelet: in een sublieme villa in Italiaanse stijl herbergt het Faure-museum een schitterende collectie 19de- en 20e-eeuwse kunst!

Blackjack, roulette, poker … laat de speler in u los en waag een gokje in het casino van Aix-les-Bains, een beschermd historisch monument!