Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Chambéry

Wat dacht u van een verkwikkend verblijf tussen bergen en meren tijdens uw volgende vakantie? Zet koers naar Chambéry, de historische hoofdstad van de Savoie. In de oude stad, waar de graven en hertogen van Savoye resideerden, wachten talloze schatten. Aan u om ervan te genieten zoals u zelf verkiest!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Doussard | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Chambéry, uw ideale vakantiebestemming!

Chambéry is geschikt voor een familievakantie maar ook voor een uitje met vrienden of met zijn tweeën. Erfgoed, gastronomie, natuurparken: er is voor elk wat wils in deze stad die het label ‘Ville d’Art et d’Histoire’ kreeg. In Chambéry komt jong en oud aan zijn trekken! Volg gewoon uw hart …

Uw Sandaya-camping tussen meer en bergen is de ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in de Savoie. Bent u niet op verkenning in de omgeving, dan komt u heerlijk tot rust op het terras van uw stacaravan met alle comfort of op een ligstoel bij het water. Uw kleine oogappels hebben ondertussen de tijd van hun leven in het aquapark of in de gratis kinderclubs.

Bezoek Chambéry met de hele familie

Niet alleen de volwassenen hebben het naar hun zin in Chambéry. Uw kleine campinggenoten kunnen kiezen uit tal van leuke activiteiten. Wat dacht u van een rit met het treintje in Chambéry, gevolgd door een bezoek aan het natuurhistorisch museum en een sportieve sessie op de schaatsbaan? Geen slecht begin, niet? 

Voeg daarbij nog een wandeling in de vrije natuur en een bezoek aan een kinderboerderij, en uw kleine ontdekkingsreizigers zijn lekker bezig en erg tevreden op de koop toe! Op de camping ontbreekt het evenmin aan activiteiten voor het kroost. Aquapark, knutselen in de gratis kinderclubs en animaties: bij Sandaya zijn de kids de eregasten!

Bezoek Chambéry met z'n tweetjes

U vraagt zich af wat er op het programma zou kunnen staan tijdens uw vakantie met uw geliefde in Chambéry? Dat kunnen we samenvatten in drie woorden: relaxatie, buitenactiviteiten en gastronomie! Begin de dag met een wandeling door het prachtige landschap. Bezoek daarna in de stad het museum voor schone kunsten en het buitenhuis van Jean-Jacques Rousseau. 

Kies daarna voor een welverdiende relaxatiesessie in de thermen waar u van een balneotherapie geniet. Besluit de dag met uw geliefde met een proeverij van terroirproducten. Wijnen, kaas, fijne vleeswaren: voor uw smaakpapillen is Chambéry een hemelse bestemming!

Camping Chambéry: onze tips voor een geslaagd verblijf

Voor watersporters zijn de natuurlijke meren van Le Bourget en Aiguebelette met hun schitterende smaragdgroene kleur een waar paradijs!

Natuurliefhebbers zijn in hun nopjes met de 3 natuurparken in de omgeving: ideaal om de batterijen op te laden en de longen met zuivere lucht te vullen!

Luister de 1e en 3e zaterdag van de maand om 17.30 uur naar de prachtige concerten van de beiaard, met zijn 70 klokken een van de grootste ter wereld!

Proef zeker de ‘croziflette’, een variatie op de tartiflette met ‘crozets’ (typische pasta uit de Savoie): dat wordt smullen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!