Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Chamonix

Mik deze vakantie op de absolute top en vul uw longen met gezonde Alpenlucht tijdens een verkwikkend verblijf in Chamonix. Deze stad aan de voet van de majestueuze Mont Blanc heeft alles te bieden voor een geslaagde vakantie in de bergen: culturele hotspots, trektochten en extreme sporten. Zoek alvast uw wandelschoenen want het belooft een sportieve vakantie te worden in Chamonix!  

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Doussard | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Chamonix, uw ideale vakantiebestemming!

Er gaat niets boven een verblijf in de Haute-Savoie om helemaal tot rust te komen, dicht bij de natuur. En de natuur in Chamonix is echt buitengewoon! Het aanbod aan buitenactiviteiten – te land, ter zee en in de lucht – is er dan ook in elk seizoen indrukwekkend. Wat kan een mens nog meer willen? Lekker eten misschien? Wees gerust: de rijke terroir en overheerlijke keuken van Chamonix stellen u niet teleur!

Uw Sandaya-camping heeft kosten noch moeite gespaard om van uw volgende vakantie een daverend succes te maken: aquapark, animatie, sportactiviteiten … Het maakt niet uit of u met zijn tweeën, onder vrienden of met de hele familie vakantie viert, op uw Sandaya-camping voelt u zich in de zevende hemel!

Bezoek Chamonix met de hele familie

Klein en groot is in de wolken met de talloze buitenactiviteiten waartoe de Haute-Savoie zich leent. Jong en oud vindt hier zijn gading! Neem het treintje van de ‘Chemin de Fer du Montenvers’ naar de gletsjer ‘Mer de Glace’. De reis is even mooi als de bestemming! Besluit met een bezoek aan de Luge Alpine Coaster, een achtbaan die ongetwijfeld op het enthousiasme van uw kleine campinggenoten kan rekenen! 

Wilt u weten wie zijn stempel drukte op de geschiedenis van de stad, speel dan het spel ‘Wie is wie in Chamonix’. ’s Avonds, bij uw terugkeer in uw comfortabele stacaravan, geniet u van een heerlijke maaltijd met uw familie, waarna alweer een geanimeerde avond op uw Sandaya-camping wacht.

Bezoek Chamonix met z'n tweetjes

De adembenemende setting en het uitgebreide aanbod aan buitenactiviteiten om met zijn tweeën van te genieten maken van deze bergbestemming de ideale plek voor een vakantie met uw geliefde. Een kabelbaan brengt u in 20 minuten naar de 3.842 m hoge top van de ‘Aiguille du Midi’ vanwaar u uitkijkt over de Franse, Zwitserse en Italiaanse Alpen. Een uniek en magisch panorama! Voor de dappersten is er nog de ‘Pas dans le Vide’: een glazen box die ‘in het niets’ zweeft. Niet voor hartlijders! 

Vervolledig uw programma met een luchtdoop aan boord van een ULM, een trektocht naar het ‘Lac Blanc’ en een culinaire strooptocht op zoek naar de lekkerste terroirproducten. Na deze dag boordevol emotie geniet u van het comfort van uw accommodatie en wacht u een prinsheerlijke nacht.

Camping Chamonix: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bij een vakantie in de bergen hoort een bezoek aan een kuuroord: ontdek de wellnesscentra van Evian-les-Bains of Thonon-les-Bains!

Zwitserland is vlakbij: maak van de gelegenheid gebruik en breng een bezoek aan Genève en het meer van Léman!

Kaasliefhebbers zijn in de Haute-Savoie aan het feest: kazen op basis van koemelk of geitenmelk, er is voor elk wat wils!

Mis in geen geval de ‘Via Ferrata des Évettes’: een sensationele ervaring die het midden houdt tussen een trektocht en een klimavontuur!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!