Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Talloires

Blijft u maar twijfelen tussen een vakantie aan zee of in de bergen? U hoeft niet meer te kiezen, het mooie stadje Talloires in de Savoie is precies de bestemming die u zoekt. Net als Annecy heeft deze stad het allebei: de bergen met de activiteiten in de openlucht enerzijds en zwemmen in het helderste meer van Europa anderzijds.

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Doussard | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Talloires, uw ideale vakantiebestemming!

Het alpenlandschap, de kenmerkende chalets, het blauwe meer: de ‘Parel van het meer’ zoals de stad ook wel genoemd wordt, is één en al rust en authentieke schoonheid. Paul Cézanne heeft de stad niet voor niets geschilderd in 1896. Verken de stad op alle mogelijke manieren, vanuit de lucht, vanaf het water of over land en laat u verleiden! 

Als u niet druk bent met genieten in de bergen of aan het meer, neem dan even de tijd om de faciliteiten en infrastructuren van uw Sandaya-camping te waarderen. Aquapark, kinderclubs, sportieve activiteiten, overdag en ‘s avonds animaties, we hebben overal aan gedacht om uw verblijf 100% te laten slagen!

Bezoek Talloires met de hele familie

Op het programma van uw verblijf met de familie in de Haute-Savoie: veel lachen en vermaak! Er is hier voor iedereen wel iets voorhanden: een touwenparcours, een tokkelbaan, fietstochten rond het meer of wandelingen in de bergen, en dat zijn alleen nog maar de opties te land. 

Uw kleine zwemmers hebben ook in op of het water mogelijkheden te over! Zwemmen in het meer of in de riviertjes voor de durfallen, tochtje met een boot, lekker suppen: een verkwikkende golf frisheid voor de hele familie!

Bezoek Talloires met z’n tweetjes

Loop hand in hand met uw lief langs de historische monumenten van Talloires. Een bezoek aan de Benedictijner abdij en de kerk Saint-Germain met zijn prachtige vergezicht zijn uitstekende uitgangspunten. 

Vervolgens stijgt de adrenaline met een parapentevlucht boven het meer. Sensationeel! Van lichamelijke inspanning krijgt u trek, dus ga heerlijk aan tafel aan het meer en geniet van de regionale specialiteiten. Puur genot voor de smaakpapillen!

Camping Talloires: onze tips voor een geslaagd verblijf

De gastronomie van de Savoie is rijk en smaakvol: fondue, gourmetten, omelet of gevulde soep, er staan veel calorieën op het menu maar u zult ervan genieten!

De wandeling naar de waterval van Angon mag u niet missen. De weg is vrij toegankelijk en leidt naar een 60 meter hoge waterval waar canyoning-liefhebbers dol op zijn.

Bezoek het Natuurreservaat Roc de Chère. Dit 68 hectare grote gebied herbergt een bijzonder afwisselende fauna en flora. De kinderen zullen hier genieten!

Oefen uw swing op de green van de golfbaan aan het meer van Annecy en doe Tiger Woods na in een prachtige omgeving tussen meer en bergen. Een magische ervaring!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!