Albertville, uw ideale vakantiebestemming!

Een verblijf in Albertville betekent genieten van weidse landschappen, zuivere lucht en een uitgebreid aanbod van sportactiviteiten. Dat is nu eenmaal het voordeel van een stad die tussen de Alpen en het Regionaal Natuurpark van het massief van Les Bauges ligt. Liefhebbers van erfgoed blijven evenmin op hun honger zitten: het middeleeuwse stadje Conflans, de Sarrasine-toren en het Fort du Mont zijn beslist een omweg waard. Maar u hebt het vast al begrepen: Albertville zit vol verrassingen! 

Om alle schatten van de Savoie te ontdekken, gaat er niets boven uw Sandaya-camping met zijn bevoorrechte ligging en uitzonderlijke kader. Een traditionele kampeerplaats of een volledig ingerichte stacaravan, waterpret in het zwembad of relaxen in de wellnessruimte, gratis kinderclubs overdag of gezellige animatie ‘s avonds: stel zelf uw ideale vakantieprogramma samen en geniet van een 100% zorgeloze campingvakantie!

Ontdek ook

Bezoek Albertville met de hele familie

Stapschoenen aan? Rugzakken klaar? Na een stevig ontbijt maakt het hele gezelschap zich op voor een pittig programma! In de Savoie zit u nooit verlegen om een familieactiviteit. Uw kleine rakkers staan vast te popelen en willen alles (of toch bijna alles) proberen! 

Op het programma: een bezoek aan het Huis van de Olympische Spelen, een wandeling gevolgd door een picknick en tot besluit een ritje met de Mountain Twister, een slee op rails. Kunnen uw kleine campinggenoten er niet genoeg van krijgen? Op dan naar het avonturenparcours van Fort de Tamié om hoog in de bomen Tarzan en Jane te spelen. Plezier verzekerd voor de hele familie! 

Bezoek Albertville met z'n tweetjes

Albertville en verliefde stellen: het is een perfecte combinatie! Er zijn tal van activiteiten te vinden om met zijn tweeën van te genieten. Kiezen is nog het moeilijkst van al! Al hoeft dat niet per se … Sportieve tortelduifjes zijn in hun nopjes met de wandelroutes op de Mont Charvin of de Col de l’Arpettaz. Na enkele uren volgt de beloning: een adembenemend uitzicht over de omgeving. 

Tortels met een voorliefde voor sensationele kicks zoeken het nog wat hogerop en wagen zich aan een luchtdoop of een vliegles. Staat iedereen weer met beide voeten op de grond, dan is het alweer genieten geblazen. Van de culinaire specialiteiten, dit keer: fijne vleeswaren, kaas en wijn. Uw smaakpapillen worden verwend! 

Camping Albertville: onze tips voor een geslaagd verblijf

Maak zeker een wandeling in het Regionaal Natuurpark van het massief van Les Bauges: op de uitkijkpunten hebt u een weergaloos uitzicht over de omgeving!

Het Pays d’Albertville staat bekend om zijn culinaire rijkdom: bezoek een markt of klop aan bij een lokale producent en proef de heerlijke terroirproducten!

Bezoek de grot en de waterval van Seythenex: een leuk uitje met de familie … en bovendien erg verfrissend!

Haal uw stalen ros van stal en maak een mountainbiketocht door de valleien van het Beaufortainmassief en de vallei van Arly.