Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Bergerac

Profiteer van uw campingverblijf bij Sandaya in de Dordogne om kennis te maken met Bergerac, een karaktervol stadje dat nog niets van zijn oude charme verloor. De wijngaarden, de straatjes, de kastelen … er zijn redenen te over om Bergerac te bezoeken!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Atur | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Martial-de-Nabirat | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Bergerac, uw ideale vakantiebestemming!

Bergerac, op de noordelijke oever van de Dordogne in de Périgord Pourpre, is een stad waar u tijdens uw volgende campingvakantie beslist een keer halt moet houden. Door de kasseistraatjes kuieren, de overblijfselen van het rijke verleden bewonderen, rondsnuisteren tussen de stalletjes op de markt, de beroemde wijnen proeven … Waar u ook gaat of staat, Bergerac spreekt al uw zintuigen aan!

Verblijven doet u op een standingvolle camping in het hart van de Dordogne waar wij u verwelkomen in een tent, een gemeubileerde lodge of een volledig ingerichte stacaravan. Tussen twee excursies door komt u hier lekker bij in een groene en rustige omgeving. Bij de verwarmde zwembaden, op het terras van het restaurant, op de sportterreinen of in uw comfortabele PREMIUM stacaravan kunt u zich ontspannen zoals u zelf verkiest. Da’s pas een campingvakantie in alle vrijheid!

Ontdek Bergerac met de hele familie

Op naar Bergerac en de sublieme vallei van de Dordogne waar de hele familie een fantastische reis terug in de tijd wacht! In Bergerac wanen de kids zich moeiteloos in de middeleeuwen. Eén blik op de vakwerkhuizen in de Rue de la Mirpe volstaat om hun verbeelding op gang te brengen. Niet te missen!

Het is alweer een stralende dag? Ga aan boord van een traditionele ‘gabarre’ en maak een heerlijke boottocht op de Dordogne! Het is de ideale manier om de fascinerende landschappen van het Pays de Bergerac te bewonderen en het kasteel te ontdekken waar uw volgende uitstapje naartoe gaat …

Ontdek Bergerac met z'n tweetjes

Maak gebruik van uw romantische uitstapje naar Bergerac om onder u tweetjes een van zijn grootste troeven te ontdekken: de wijngaarden! Afspraak in het beroemde wijnmuseum Quai Cyrano, waar u alles te weten komen over de 13 AOC-wijnen (‘appellations d’origine contrôlée’) van het Pays de Bergerac. Zelfs als u niet zo’n fan van deze godendrank bent, lonen het schitterende Recollectenklooster en het uitzicht over de Dordogne de moeite!

Wandel even over de markt om uw picknickmand met aardbeien, walnoten en foie gras te vullen, en zet koers naar het Pombonne-park in het noorden van de stad. Een heerlijke plek voor een wandeling in het groen!

Camping Bergerac: onze tips voor een geslaagd verblijf

Het standbeeld van Cyrano, de held met de lange neus, staat weliswaar in Bergerac, maar wist u dat de brave man hier nooit een voet gezet heeft?

In de omgeving van Bergerac nodigen talloze kastelen u uit voor een bezoek: Monbazillac, Bridoire, Biron … Kiezen maar!

Bergerac heeft een miniatuurhaven op de vijver van Campréal waar de kids matroosje kunnen spelen. Hartstikke leuk!

Waag u aan een typisch recept uit de Périgord en geniet in uw stacaravan van een zelf bereide lokale specialiteit!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!