Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Farinole

Bent u een trouwe bezoeker van het eiland van de schoonheid of ontdekt u het nu voor het eerst? In beide gevallen wordt u overdonderd door zijn ongerepte, wilde schoonheid. Elk dorpje is er uniek, ook Farinole. Pak uw koffers en ontdek deze plek tussen de zee en de bergen!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Farinole, uw ideale vakantiebestemming!

Droomt u ervan om gewoon lekker te relaxen op een plek in de Haute-Corse die zo op een ansicht kan? In Farinole wordt die droom van u werkelijkheid. Net als heel wat andere dorpen op Corsica heeft het heel wat schatten voor u in petto, zowel op het land als op zee. 

En wat maakt dit uiterst verleidelijke vooruitzicht helemaal onweerstaanbaar? Een vakantiedorp aan zee uit het topsegment natuurlijk! Te midden van de Corsicaanse vegetatie en vlak bij de zee biedt Sandaya de hele familie een perfecte uitvalsbasis. Aquapark, kinderclubs en avondanimatie maken het plaatje compleet en weten u helemaal te winnen voor het Sandaya-concept: een campingvakantie in alle vrijheid! 

Bezoek Farinole met de hele familie

Zijn uw kleine campinggenoten dol op de natuur, dan konden ze het niet beter treffen! Wandelen, zwemmen, paardrijden … dankzij al deze activiteiten met de hele familie lopen ze te stralen! En er zijn niet alleen paarden op Corsica, zoals u tijdens een dagje in de Corsica Zoo merkt: naast endemische soorten zijn er ook … lama’s en kangoeroes. Niet te geloven, die Corsicanen! De kids vinden het megacool!

Ook in het vakantiedorp vermaken uw hartendiefjes zich opperbest, zowel in het aquapark als in de gratis kinderclubs waar ze een heleboel nieuwe vriendjes maken. Pret verzekerd! En wat zeggen we dan? Dankjewel, Sandaya!

Bezoek Farinole met z'n tweetjes

Trek uw wandelschoenen aan want het is de hoogste tijd voor een prachtige wandeling naar de Cima di Gratera. Na enkele kilometers zwoegen worden uw inspanningen beloond met een adembenemend uitzicht over de hele regio. Een klim voor ervaren wandelaars die de moeite waard is!

Romantische stellen moeten tegen de avond beslist een kijkje nemen op La Grande Plage. Na een wandeling over het strand geniet u er van een weergaloze zonsondergang in de armen van uw geliefde. Een bijzonder en uiterst romantisch moment dat voor eeuwig in uw geheugen gegrift staat.

Camping Farinole: onze tips voor een geslaagd verblijf

Een verblijf in Farinole zonder bezoek aan de wijngaarden van Patrimonio is ondenkbaar. Rood, wit, rosé en zelfs muskaat: er is voor elk wat wils! Om met mate van te genieten …

Bastia ligt op minder dan een uur rijden, ideaal voor een dagexcursie dus. Grijp uw kans en bezoek de hotspots: u bent meteen in de ban van deze charmante stad!

Breng met uw familie of met zijn tweeën een bezoek aan het meer van Biguglia, een waterrijke lagune waar talloze vogelsoorten thuis zijn.

Honing, olijfolie, kastanjes, hazelnoten, kaas en fijne vleeswaren … het eiland van de schoonheid bezit tal van verrukkelijke terroirproducten: ontdek ze allemaal!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!