Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Hossegor

Ontdek deze zomer de sublieme landschappen aan de Atlantische kust en sla uw tenten op in Hossegor in de Landes.
Deze aangename badplaats in het zuidwesten van Frankrijk geldt als één van de beste surfplekken ter wereld en is een charmante vakantiebestemming. Het meer, de stranden en de bossen van de Landes wisten al menig vakantieganger te bekoren!

Camping Hossegor: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping in Hossegor

Waar zullen we beginnen? Er is namelijk zoveel te zien wanneer u op vakantie bent in Hossegor!
Vanaf uw 4 of 5-sterren Sandaya-camping aan de Atlantische kust moet u beslist een keertje naar Hossegor, een rustige en toch trendy stad. Kuier langsheen de villa’s in Frans-Baskische stijl die tussen het meer en de oceaan verscholen liggen, ga wandelen tussen de grote dennenbomen van het bos van de Landes de Gascogne, of zet resoluut koers naar de mooie, fijnzandstranden. Het grote contrast tussen al deze landschappen is typerend voor Hossegor. U gaat er dan ook een bijzonder ontspannende familievakantie tegemoet. Op uw camping enkele kilometers verderop in de Landes geniet u met volle teugen van de bijzondere omgeving. De hele familie vermaakt zich er opperbest dankzij het uitgebreide activiteitenaanbod: aquapark met zwembaden, glijbanen en kinderbad, sporttoernooien in de openlucht, lessen onder begeleiding van onze professionele animatoren, gratis kinderclubs … en nog veel meer verrassingen om met familie of vrienden van te genieten.
Wie een campingvakantie nabij Hossegor reserveert, kiest ervoor om niet te kiezen: u zegt gewoon nergens neen tegen en staat uzelf toe om alles een keer te proberen. En u krijgt er geen spijt van!

Camping aan zee

De Atlantische Oceaan is niet weg te denken in Hossegor. Hij bepaalt ook het programma van de vakantiegangers. Op elk uur van de dag kunt u met uw familie naar het strand om lekker te zwemmen of te zonnebaden onder de stralende zon van de Aquitaine, maar de fijnzandstranden zijn ook the place to be om diverse watersporten te beoefenen. Zou u zichzelf veeleer een zoetwatermatroos noemen? Dan is het meer van Hossegor vast meer uw ding: in dit zeldzaam mooie natuurgebied kunt u schelpen verzamelen en allerlei vissen spotten.

Surfen en watersporten in Hossegor

Geniet van uw campingvakantie nabij Hossegor om op uw surfplank de golven van de oceaan te bedwingen! De Europese surfhoofdstad is uiteraard de ideale plek om uw eerste stappen te zetten in deze sport die wereldwijd de harten sneller doet slaan. Wat ook uw niveau is, in de vele surfclubs op de stranden van de Landes nabij uw camping kunt u zonder twijfel terecht voor de juiste begeleiding, zodat u in alle veiligheid kunt surfen. Echte surffanaten kunnen overigens langsheen de Atlantische kust koers zetten naar het Duin van Pyla of naar Biarritz in Frans-Baskenland.
En voor wie graag eens wat nieuws probeert, heeft Hossegor nog tal van andere watersportactiviteiten in de aanbieding, zowel op de stranden van de Atlantische kust als op de oevers van het meer: windsurfen, tochtjes in een prauw, kanovaren, kajakken, peddelsurfen, diepzeeduiken, kitesurfen … en nog veel meer!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Hossegor, reserveer uw verblijf!

Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Vielle Saint Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!