Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Ogliastro

Dacht u aan een vakantie ver van alle drukte in het hart van de Corsicaanse natuur? Dan is Ogliastro, een dorpje in het hinterland van Bastia, voor u een uitgelezen bestemming. Alleen al de naam ‘Ogliastro’ roept een vakantiegevoel op en voert u meteen mee naar Corsica. Kunt u de cicaden al horen? Deze vakantie begint onder het allerbeste gesternte!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Ogliastro, uw ideale vakantiebestemming!

Ogliastro is een Corsicaans dorpje tussen de zee en de bergen dat bekendstaat om zijn rust en aparte levenskunst. Samen met familie of vrienden komt u er helemaal tot rust, ver van de drukte van de stad. Een vakantie in de Haute-Corse is als een voorsmaakje van het paradijs. Daar zegt u vast geen neen tegen! 

Uw vakantiedorp biedt u het allerbeste voor een 100% geslaagd verblijf: het strand is vlakbij, het aquapark is pure zaligheid en uw oogappels voelen zich de koning te rijk in de gratis kinderclubs. Reken daarbij nog de sportwedstrijden en de dag- en avondanimatie voor jong en oud, en u begrijpt wat we bij Sandaya bedoelen met een zorgeloze vakantie. Verleidelijk, toch? 

Bezoek Ogliastro met de hele familie

U hoeft ons niet te vertellen dat de kids ook op vakantie niet van stilzitten houden. En dat treft want in de Haute-Corse is geen gebrek aan buitenactiviteiten voor de hele familie. Zowel op het land als op zee: hier vindt iedereen zijn gading! 

Aan zee ontkomt u niet aan een zwempartijtje nu en dan want (bijna) alle kinderen houden nu eenmaal van waterpret, niet? Gelukkig hebt u hier keuze zat en kunt u voldoende afwisselen. Elke dag een ander strand: wat wil een mens nog meer? Op het land weet een wandeltocht of een rit te paard uw kleine avonturiers vast te bekoren.
 

Bezoek Ogliastro met z'n tweetjes

Een wandeling aan zee, hand in hand met uw geliefde, over het strand van Albo is het summum van romantiek made in Haute-Corse. Geniet van de ruisende golven en het schitterende contrast tussen het grijs van de keien en het donkergroen van de vegetatie: in deze droomsetting krijgt u het gevoel dat u aan de andere kant van de wereld bent beland!

Neem tijdens uw verblijf ook een keer de auto en verken de kronkelende wegen die naar de mooiste Corsicaanse dorpen leiden. Uw Corsicaanse roadtrip voert onder meer langs Nonza, Patrimonio en Centuri: stuk voor stuk juweeltjes waar u onvergetelijke herinneringen aan overhoudt.

Camping Ogliastro: onze tips voor een geslaagd verblijf

Verken de ‘Chemin des barbaresques’, de bucolische wandelroute van de Barbarijse zeerovers tussen de zee en de bergen: weldadig voor lichaam en geest!

De naam ‘Ogliastro’ is een eerbetoon aan de olijfteelt in de regio en betekent ‘wilde olijfboom’: bezoek de gerenoveerde oude molen die nu opengesteld is voor het publiek!

Ontdek de Corsicaanse waterlopen en rivieren tijdens een canyoning-tocht: een niet te missen en verkoelende activiteit waar u met de hele familie of met zijn tweeën heel wat plezier aan beleeft!

Kaas, fijne vleeswaren, bijzondere fruit- en groentesoorten … Laat u tijdens uw uitstapjes verleiden en proef de ontelbare Corsicaanse specialiteiten: een hemelse ervaring voor uw smaakpapillen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!