Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Lannion

De Côte de Granit Rose trakteert u niet alleen op een spectaculaire kustlijn, ook in het binnenland liggen heel wat pareltjes verborgen. Lannion, de historische hoofdplaats van de Trégor, is er een van. Maak kennis met het middeleeuwse Bretagne op slechts enkele minuten van uw camping in de Côtes-d’Armor.

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Nieuw!
Pléneuf-Val-André | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Perros-Guirec | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Lannion, uw ideale vakantiebestemming!

Lannion, enkele minuten ten zuiden van de Côte de Granit Rose, is beslist een omweg waard. Op mooie zomerdagen is het heerlijk kuieren op de oevers van de Léguer of in het stadscentrum dat nog niets van zijn oude charme verloor. Een ommetje door de steegjes en over de pleinen van de hoofdplaats van de Trégor is een heuse reis terug in de tijd!

Uw nabijgelegen thuishaven biedt u uw favoriete accommodatie aan: een kampeerplaats om van een authentieke campingervaring te genieten, of een volledig ingerichte stacaravan die de comfortabele uitvalsbasis voor al uw verkenningstochten wordt. Hebt u zin in een rustig dagje op de camping? Begin met een uitgebreid ontbijt op het terras en doe vervolgens precies waar u zin in hebt: baantjes trekken in de overdekte zwembaden of de buitenzwembaden van het aquapark, een toernooi op het multisportterrein, dolce far niente in de ontspanningsruimte … Op een Sandaya-camping ontbreekt het u nooit aan ideeën!

Bezoek Lannion met de hele familie

Door zijn rijke erfgoed is een bezoek aan het stadscentrum van Lannion echt wel een must, maar wellicht verkiezen uw kleine campinggenoten de stranden ten westen van de stad.

Niet zo ver van de monding van de Léguer ligt het strand van Goaslagorn dat in het hoogseizoen bewaakt is. Met zijn langgerekte zandstrook en ongerepte kader is dit charmante strand ideaal voor een dagje aan zee met de hele familie. Het is een plek uit de duizend voor een verfrissende duik in het water, een picknick met zijn allen of een wedstrijd zandkastelen bouwen. Terug op de camping besluit u de dag in schoonheid bij een spelletje of een lekker diner. En zo hebt u alweer een geslaagde vakantiedag op uw Sandaya-camping achter de rug! 

Bezoek Lannion met z'n tweetjes

Wanneer u door de kasseistraten van Lannion wandelt, valt het ronduit middeleeuwse karakter van dit Bretonse stadje meteen op. Lannion mag dan al een technologische hotspot geworden zijn, het heeft niets aan authenticiteit ingeboet: de alom aanwezige stadspaleisjes, herenhuizen en vakwerkgevels weten vakantiegangers steevast te bekoren!

Houdt u van adembenemende vergezichten, klim dan zeker de 140 trappen van de kerk van Brélévenez op: het panorama dat u er te zien krijgt, is de inspanning meer dan waard!

Camping Lannion: onze tips voor een geslaagd verblijf

Reist u met de hele familie? Bezoek met uw kroost het beroemde Gallische Dorp ten noorden van Lannion!

Zin om de lokale delicatessen te proeven? Zet op donderdag koers naar de markt in Lannion, de grootste van de Côtes-d’Armor!

Maak met uw familie of met zijn tweetjes een pittoreske wandeling over de bospaden op de oever van de Léguer!

Profiteer van uw zomervakantie om het schitterende klooster van Sainte-Anne te bezoeken dat over de rivier uitkijkt!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!