Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Paimpol

Paimpol, gelegen in een bevoorrecht natuurkader aan de Kanaalkust, is een stad met de charmes van het middeleeuwse en authentieke Bretagne. Groot en klein is meteen weg van de kleine haven die zo van een ansicht weggeplukt lijkt. Dit is Bretagne ten voeten uit! 

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Nieuw!
Pléneuf-Val-André | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Perros-Guirec | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Paimpol, uw ideale vakantiebestemming!

Bretagne, de missing link tussen het land en de zee, toont in Paimpol zijn ware ziel. Bij mooi weer is het heerlijk kuieren door de straten van het middeleeuwse stadje. Wandel van op de Place du Martray tot in het Quartier Latin en doe dit bij voorkeur op dinsdagochtend wanneer er markt is.

Niet ver van de sublieme Côte de Granit Rose vindt u op een 4- of 5-sterrencamping een prachtige vakantieaccommodatie. Logeert u het liefst in een tent of een camper, of verkiest u het comfort van onze volledig ingerichte stacaravans? Alles kan! Onder de stralende zon beleeft u urenlang plezier in het aquapark: van de glijbanen roetsjen, zwemmen, relaxen … Houdt u van wandelen? Na een flinke tocht kunt u lekker bijkomen in de wellnessruimte!

Bezoek Paimpol met de hele familie

De Côtes d’Armor gaat prat op een uitgebreid aanbod van familieactiviteiten en de stad Paimpol vormt hierop geen uitzondering. Jonge zwemmertjes worden verwacht op het strand van La Tossen met zijn natuurlijke zwembad in zee. Ideaal voor een zwempartijtje met de hele familie!

Niet ver daarvandaan, in Ploubazlanec en Plouézec, vindt u zand- en keienstranden met een prachtig uitzicht over het eiland Bréhat. Zin om ernaartoe te varen? Het zogenaamde bloemeneiland is exclusief voorbehouden voor wandelaars en fietsers. Met zijn zuivere lucht, vlakke reliëf en feeërieke landschap is het een waar paradijs voor families!

Bezoek Paimpol met z'n tweetjes

Over de kaden flaneren, door het stadscentrum kuieren of over het douanierspad wandelen: Paimpol houdt heel wat troeven achter de hand voor een vakantie met zijn tweetjes. Bewonder in de oude binnenstad de rederswoningen en de 500 jaar oude vakwerkhuizen. Neem de tijd om in de haven de delicatessen van de Bretonse terroir te proeven: oesters uit Paimpol, ‘blauwe’ kreeft, sint-jacobsschelpen … Super!

Lekker geluncht? Op dan naar de abdij van Beauport die als historisch monument beschermd is! Ooit gold ze als de allermooiste van heel Bretagne. De stenen van het gebouw passen wondermooi bij het kleurenpalet van de omliggende natuur die de ruïne langzaamaan herovert.

Camping Paimpol: onze tips voor een geslaagd verblijf

Wilt u alles te weten komen over Bretagne? Het ‘Musée de la Mer’ in Paimpol loodst u door 100 jaar geschiedenis!

Wandel langsheen de Trieux en ontdek op de oever het kasteel van La Roche-Jagu, een schitterend middeleeuws fort!

Verken in een kano/kajak de archipel van Bréhat en leg aan bij de vuurtoren van La Croix!

Hebt u liever vaste grond onder de voeten? Afspraak dan op het multisportterrein van de camping voor een partijtje voetbal of basketbal!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!