Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Saint-Martin-d’Ardèche

Het kleine, vredige dorp Saint-Martin-d’Ardèche lijkt gemaakt te zijn voor een verblijf in het groen, midden in de Ardèche. De rivier de Ardèche aan de ene kant, de groene landschappen aan de andere kant, een zacht meridionaal leven en vele activiteiten voor iedereen: alle ingrediënten voor een rustgevende vakantie zijn hier bijeen.

Campings in de buurt

3 camping(s) gevonden
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Vallon-Pont-d’Arc | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Saint-Martin-d’Ardèche, uw ideale vakantiebestemming!

Saint-Martin-d’Ardèche is als de Ardèche: ongerept, authentiek en natuurlijk. Dit klassieke en toch unieke dorp met de voeten in het water en het hoofd in het groen is het ideale vertrekpunt om de regio te verkennen, vanaf het maaiveld of vanaf het soms wilde en dan weer rustige water van de rivier. 

Kiezen voor een Sandaya-camping voor uw vakantie in de Ardèche betekent dat uw verblijf onder de beste omstandigheden verloopt. Met zijn ongerepte groene omgeving, zijn verwarmd aquapark, zijn gratis kinderclubs, zijn activiteiten overdag en 's avonds en de rechtstreekse toegang tot de rivier kan het moeilijk beter!

Bezoek Saint-Martin-d’Ardèche met de hele familie

We kunnen rustig zeggen dat Saint-Martin-d’Ardèche een perfecte bestemming voor families is. Het dorp bezit het label 'Famille Plus' en biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten om aan de wensen van uw kinderen te voldoen: wandeltochten, speleologie, pumptrackbanen, oriëntatieloop en speelterreinen. We laten niets aan het toeval over als het om het geluk van uw kleintjes gaat! 

Een andere onmisbare activiteit waar uw kinderen dol op zijn: zwemmen! En dat komt mooi uit, want Saint-Martin-d’Ardèche heeft mooie bewaakte stranden aan de oever van de rivier waar de kleine zwemmers naar hartenlust en in alle veiligheid kunnen rondspetteren. Terug op de camping, om nog langer van het water te genieten, weten uw dynamische kleintjes waar ze heen willen: het aquapark!

Bezoek Saint-Martin-d’Ardèche met z'n tweetjes

In Saint-Martin-d’Ardèche kunt u met z'n tweetjes op het land of op het water kiezen uit mooie activiteiten, waaronder een tocht op het water in de Gorges de l’Ardèche, als dat geen romantisch uitstapje is! Kies het vaartuig dat u het meest bevalt - kano, kajak of supboard -, vaar over het rustige water van de rivier en bewonder de spectaculaire schoonheid van deze uitzonderlijke natuurlijke site. Voor een rustiger tocht op de rivier kiest u een waterfiets! 

De volgende activiteit vindt op het land plaats, en wat voor land! De Ardèche is een uitzonderlijk wijngebied en amateur- of ervaren oenologen dromen hier met open ogen. Rood, wit of rosé, tijdens een heerlijke proeverij kunt u deze nectar (bijna) mateloos (her)ontdekken. En met z'n tweeën is het altijd beter.

Camping Saint-Martin-d’Ardèche: onze tips voor een geslaagd verblijf

In het boomklimpark 'Accroche-toi aux branches' kunt u samen met uw kleine rakkers Jane en Tarzan spelen in de bomen, op een touwenparcours. Dat staat garant voor veel lachen en griezelen!

De Grot Chauvet 2, de getrouwe replica van de oorspronkelijke grot met 36.000 jaar oude rotsschilderingen, is een historische en artistieke bezienswaardigheid die u niet mag missen!

Fijne vleeswaren, kaas, kastanjes en andere fruit vol zon: de gastronomie in de Ardèche zal zelfs de meest veeleisende fijnproever tevredenstellen. Hier mag u wel mateloos van genieten!

In de zomer worden in de Ardèche talrijke muziekfestivals en andere evenementen georganiseerd. Rock, elektro, solidair of sportief, kies uw evenement en feest mee!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!