Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Sisco

Deze zomer geniet u met volle teugen van een lekker luie vakantie op Corsica. Het is een ideale bestemming voor wie toe is aan een relaxte vakantie aan zee. Uw opdracht? Alle ontspanningsmogelijkheden uitproberen die het eiland van de schoonheid aanbiedt. En geloof ons: dat zijn er heel wat! Gaat u de uitdaging aan?

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Sisco, uw ideale vakantiebestemming!

Niet rennen, het is vakantie! Dolce far niente op het strand, een rustige wandeling door het maquis of een bezoek aan enkele typische dorpen: ontdek de Haute-Corse op uw eigen ritme. In dit betoverende kader vergeet u op slag al uw besognes en wilt u nog maar één ding: genieten van het moment, samen met uw familie, met uw geliefde of onder vrienden

Klein en groot voelt zich de koning te rijk in een vakantiedorp van Sandaya. Aan alles is hier gedacht om u een topverblijf te bezorgen, ongeacht uw leeftijd of voorkeuren. Aquapark, gratis kinderclubs, een heerlijk restaurant en dag- en avondactiviteiten voor iedereen. Wat zeggen we dan? Dankjewel, Sandaya!

Bezoek Sisco met de hele familie

Niet alleen voor de volwassenen is er ontspanning. Ook de kids maken gebruik van hun vakantie op Corsica om te doen waar ze van houden: urenlang in het water spelen en zich vermaken op het strand van Sisco! Of er verder nog wat op het programma staat? Zandkastelen bouwen en schelpjes rapen natuurlijk!

Relaxen of dingen bezoeken? Het één sluit het ander niet uit! Zeker niet als het gaat om leuke dieren te zien! In de Corsica Zoo krijgen uw kleine campinggenoten kangoeroes en lama’s te zien, naast een heleboel inlandse dieren: het is een echte familie-ervaring die de kids nog lang zal heugen! Zitten ze nog steeds vol energie? Een duik in het zwembad bij uw terugkeer in het vakantiedorp doet vast wonderen!

Bezoek Sisco met z'n tweetjes

Verliefde stellen die willen relaxen, hebben heel wat mogelijkheden. Zonnebaden bij de ruisende golven is natuurlijk een klassieker waar liefhebbers van dolce far niente mateloos van kunnen genieten. Is het niet helemaal uw stijl en wilt u vooral mentaal ontspannen? Kies dan voor een trektocht door de prachtige Corsicaanse natuur. Ideaal om lichaam en geest in harmonie te houden!

Het hoogtepunt van elk verblijf met zijn tweeën is een bezoek aan de wijngaarden van Patrimonio, gevolgd door een proeverij van enkele hemelse wijnen. Om met mate van te genieten! Wilt u tijdens uw verblijf absoluut enkele sportieve activiteiten uitproberen, dan hebt u tot slot keuze zat: duiken, stand-up paddle, fietsen en nog veel meer!
 

Camping Sisco: onze tips voor een geslaagd verblijf

Trek uw wandelschoenen aan en zet koers naar de Altre Cime voor een prachtige wandeling: het uitzicht over de omgeving is adembenemend!

Neem uw hele gezelschap mee naar het meer van Biguglia, een lagune waar talloze watervogelsoorten te vinden zijn. Een unieke ervaring voor klein en groot!

Het eiland van de schoonheid is een paradijs voor al uw zintuigen: brocciu-kaas, fiadone (cheesecake), honing, wijn en zongerijpt fruit brengen de smaakpapillen van elke fijnproever in vervoering!

Breng een dag door in Bastia, op slechts 30 minuten rijden: de Romieu-tuin, de Citadel en het Saint Nicolas-plein zijn een omweg waard!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!