Camping Villeneuve-de-Berg

Villeneuve-de-Berg, in het zuiden van de Ardèche, is een mooie halteplaats voor uw roadtrip door deze streek. Zowel liefhebbers van wandelen of van oude stenen als fijnproevers zullen hier met veel plezier een paar uur of een paar dagen doorbrengen.

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Villeneuve-de-Berg, uw ideale vakantiebestemming!

Laat de drukte van de stad een paar dagen achter u en vul uw energie aan in de natuur van Villeneuve-de-Berg, een charmant klein dorpje zoals talrijke andere in de Ardèche. Het nodigt u uit om uw tempo te verlagen en van het hier en nu te genieten. Hoe? Door te wandelen, bezienswaardigheden te ontdekken, lekker te eten en u te vermaken! Dat is toch een prima programma? 

Uw Sandaya-camping midden in de ongerepte natuur is de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie in de Ardèche. Dat is logisch: alles is hier ontworpen om u het beste van de camping te bieden en dat betekent onder andere comfortabele accommodaties, een mooi verwarmd aquapark, gratis kinderclubs, activiteiten voor iedereen en nog veel meer. De beste manier om het te ontdekken? Erheen gaan, dus waar wacht u nog op?

Bezoek Villeneuve-de-Berg met de hele familie

De Ardèche is een paradijs voor kleine campinggasten. Ze kunnen hier rennen, klimmen, zwemmen en leren met behulp van talrijke activiteiten die speciaal voor hen bedacht zijn. Oriëntatieloop, spoorzoeken, wandelingen en fietstochten, de kinderen zullen geen tijd genoeg hebben! 

Als u met de hele familie een boeiend en ludiek kijkje wilt nemen in de geschiedenis van de mensheid, dan gaat u naar de Grot Chauvet 2. Klein en groot kunnen hier de exacte replica's bewonderen van de 36.000 jaar oude (!) grotschilderingen uit de oorspronkelijke grot. En om al spelend te leren, worden ter plaatse workshops voor aankomende oudheidkundigen georganiseerd.

Bezoek Villeneuve-de-Berg met z'n tweetjes

Met de auto, op de fiets of te voet, voor de moedigsten, er zijn duizend-en-één manieren om de Ardèche en zijn schatten met z'n tweetjes te verkennen. Op het land heeft uw romantische verblijf als achtergrond Balazuc en Vogüé, twee dorpen die tot de 'mooiste dorpen van Frankrijk' worden gerekend en die rechtstreeks uit een sprookje ontsnapt lijken te zijn. Perfect voor heel veel romantiek!

Een andere romantische locatie: de Gorges de l’Ardèche, die u in een kano kunt verkennen. Een tochtje over het water met uw lief, in een adembenemende natuurlijke omgeving: dat is een mooi romantisch moment dat u niet snel zult vergeten!

Camping Villeneuve-de-Berg: onze tips voor een geslaagd verblijf

Beginnende of ervaren oenologen brengen natuurlijk een bezoek aan de wijngaarden en de wijnkelders van de Ardèche. Rosé, rood of wit, uw smaakpapillen zijn vast met elke kleur tevreden!

Villeneuve-de-Berg is ook een paradijs voor liefhebbers van oude stenen, met zijn oude gebouwen, vorstelijke architectuur, de oude gevangenis en de herenhuizen uit de 16e eeuw!

Maar van al die ontdekkingen krijgt u trek! Dan heeft u een prachtig excuus om de zoete en hartige specialiteiten uit de Ardèche te proeven. Dit is pure verwennerij!

In het boomklimpark 'Accroche-toi aux branches' kunt u Jane en Tarzan spelen in de bomen. Vermaak, uw grenzen verleggen en vele adrenaline staan hier op het programma!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!