Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Vogüé

Vogüé, aan de voet van enkele imposante kliffen en op de oever van de Ardèche, staat ongetwijfeld op elke lijst van pittoreske dorpen in de Ardèche. Het kreeg al het label ‘Plus beaux villages de France’ en weet elke bezoeker voor zich te winnen met zijn authenticiteit, waanzinnige charme en heerlijke levenskunst. Zin in een rondleiding? Volg de gids!

Campings in de buurt

3 camping(s) gevonden
Privas | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Vogüé, uw ideale vakantiebestemming!

Het gerestaureerde middeleeuwse kasteel, de kleine huisjes die aan de voet van de bergflank tegen elkaar aanleunen, de hangende tuinen te midden van een buitengewoon natuurkader met talloze tinten blauw en groen: Vogüé lijkt recht uit een sprookje te komen. Dat is precies de magie van de dorpen in de Ardèche. Bezoekers hebben het gevoel dat de tijd er stilstaat. Uw beurt om het te ontdekken!

Om kennis te maken met deze schitterende regio en zijn prachtige dorpen zoals Balazuc, dat ook het label ‘Plus beaux villages de France’ kreeg, reserveert u het best een plekje op onze Sandaya-camping. Eerste troef: zijn geografische ligging te midden van 14 hectare groen. Tweede troef: zijn diensten- en infrastructuuraanbod voor een 100% geslaagd verblijf. Met twee verwarmde aquaparken, een spa, gratis kinderclubs en een hele reeks activiteiten ter plaatse en in de omgeving voelt u zich vast de koning te rijk. En de kers op de taart: de rechtstreekse toegang tot de rivier om naar hartenlust te zwemmen, te hengelen of te kanoën!

Bezoek Vogüé met de hele familie

In de Ardèche kunnen uw kleine waterratjes vast niet weerstaan aan de lokroep van het water. De kids willen dan ook maar één ding: zwemmen in de rivier bij het dorp. Badpakken aan dus, een beetje zonnecrème smeren en hop, iedereen het water in! Een andere familieactiviteit op het water: een kanotocht door de Gorges de l’Ardèche. Leuk is dat er vanuit Vogüé verscheidene aangepaste parcours voor kinderen zijn. Peddels klaar?

Een van de fijnste manieren om de parels van de Ardèche met uw familie te ontdekken? Op de fiets natuurlijk! Uw tweewieler garandeert u een absolute vrijheid en voert u met elke pedaalslag door alweer een prachtig landschap. Dankzij de Via Ardèche, een groene route van 25 km naar Grospierres, fietst u in alle veiligheid door de weergaloze natuurlandschappen van de Ardèche.  

Bezoek Vogüé met z'n tweetjes

Tijdens uw verkenningstocht met uw geliefde moet u beslist een kijkje nemen in de Rue des Puces, de smalste straat van heel Frankrijk. Ze is zelfs zo smal dat je niet naast elkaar kunt lopen! Niet voor mensen met claustrofobie …

De andere schatten van het dorp: het kasteel en de romaanse Sainte Cerice-kapel hoog op de bergflank, die recht op de rots gebouwd is. Het kasteel neemt u mee op een fascinerende en memorabele reis terug in de tijd, terwijl de kapel u vergast op een spectaculair uitzicht over het kasteel en het dorp. U staat versteld!

Camping Vogüé: onze tips voor een geslaagd verblijf

Vergeet uw fototoestel niet, want het mooie Vogüé is bijzonder fotogeniek: vanaf het land, vanaf het water, van hoog op de rotsen of gewoon in het historische centrum!

Wat u zeker in uw koffer moet stoppen als u naar de Ardèche reist? Uw badpak, uw fototoestel en, niet te vergeten, uw goede humeur!

AOP-wijnen, kazen, honing, amandelen, nougat en fijne vleeswaren: uw vakantie in de Ardèche is een ideale gelegenheid om mateloos te genieten van alle verrukkelijke terroirproducten die u meteen het water in de mond doen lopen!

Houdt u van festivals, neem dan zeker een kijkje op het Aluna Festival, een niet te missen muzikaal evenement in Ruoms waar Franse en internationale artiesten het publiek aan het dansen krijgen in een uniek kader!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!