Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/10! Meer weten?

Ardennen

Tot rust komen en tegelijk een flinke voorraad zuivere buitenlucht inslaan: dat kan allemaal tijdens uw campingvakantie in het hart van de Belgische Ardennen! Reserveer uw plekje op de camping te midden van de prachtige natuur en ruil uw dagelijkse stadsroutine in voor idyllische boswandelingen langs mooie riviertjes. Het wordt beslist een groene zomer op uw Sandaya-camping!
Ardennen : reserveer uw verblijf

Huur een campingaccommodatie in de Belgische Ardennen

Er gaat niets boven de Belgische Ardennen om de dagelijkse sleur even te vergeten en op adem te komen in de natuur. Waarom reserveert u geen tent in de schaduw van de dennenbomen? Zo geniet u alvast elke dag van een flinke dosis daglicht! Maar misschien houdt u meer van het moderne campinggebeuren? Verwen uzelf met een familievakantie in een comfortabele accommodatie en kies een cottage of stacaravan uit: met of zonder televisie, voor 2, 4 of 6 gasten, vlak bij het aquapark van de camping of aan de rand van het bos … U beslist! Is het moeilijk kiezen, dan is een lodgetent het ideale compromis: deze formule biedt u het kinderlijke plezier van ouderwets kamperen maar ook het comfort van een volledig ingericht vakantiehuisje. Nadat u met zijn tweetjes of samen met uw kroost de Ardense landschappen hebt verkend, kunt u op de camping terecht voor tal van sport- en ontspanningsactiviteiten en andere leuke dingen. Geniet van het zwemparadijs met buitenzwembad, peuterbad en waterspeeltuigen voor de allerkleinsten, pik op het multisportterrein een fitness-sessie in de openlucht mee, sla een balletje op de tennisbaan of geniet van een dinertje in het restaurant dat de lekkerste specialiteiten van de Belgische keuken serveert. Verwen uzelf tijdens uw vakantie: zo hoort het op een Sandaya-camping!

Vakantie in de vrije natuur

Zin om alles even los te laten, op adem te komen, nieuwe horizonten te verkennen en van 4- of 5-sterrendiensten te genieten? Op dan naar een Sandaya-camping in België waar al uw wensen werkelijkheid worden! Ontdek of herontdek hoe heerlijk het is om te midden van het groen te sporten en ga wandelen, kanoën, vissen, mountainbiken … Laat gewoon uw avonturiershart spreken: uw gezondheid vaart er wel bij! Elk landschap hier – diep in de vallei van de Lesse of hoog op de heuveltoppen van de Belgische Ardennen – is een feest voor al uw zintuigen. Maar hoeveel u ook van deze weidse natuurlandschappen in België houdt, echte liefde gaat natuurlijk door de maag. Neem de tijd om kennis te maken met de heerlijke streekproducten van de Ardennen, van de schitterende hammen tot de ambachtelijke bieren met wereldfaam. Laat de delicatessen van de Belgische keuken dus niet aan uw neus voorbijgaan wanneer u een van de Ardense dorpen bezoekt of in het restaurant van de camping aanschuift!

Bezoek aan Bouillon en de vallei van de Semois

Uw campingvakantie in de Belgische Ardennen is een gedroomde gelegenheid om een bezoek te brengen aan het middeleeuwse Bouillon, de ‘parel van de Semois’. Wanneer u er aankomt, hebt u vast het gevoel dat u in een sprookje bent beland. Bouillon ligt in een meander van de Semois en het kasteel van Godfried van Bouillon torent hoog boven de rivier, de leien daken van de stad en de groene bossen in de omgeving uit. Een uniek schouwspel dat kleine en grote campinggasten weet te bekoren! In het centrum vertrekt een wandeling door het arboretum naar het schitterende uitkijkpunt La Ramonette. Ook kinderen kunnen deze route makkelijk aan en bovendien maakt het adembenemende uitzicht over Bouillon en zijn omgeving de inspanning meer dan goed. Zo keert u met prachtige herinneringen terug naar de camping waar u alweer een geanimeerde avond tegemoetgaat!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Ardennen, reserveer uw verblijf!

Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!