Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Aiguèze

Aiguèze, dat het label ‘Plus beaux villages de France’ kreeg, fascineert de bezoekers die het geluk hebben er tijdens hun vakantie een kijkje te nemen. Met zijn nauwe kasseistraatjes, zijn huizen in typisch zuiderse stijl, zijn fort en de rivier die in de diepte meandert, is dit charmante dorp dan ook heel bijzonder. De magie werkt altijd!

Campings in de buurt

Privas | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Aiguèze, uw ideale vakantiebestemming!

In Aiguèze, een dorp in de Gard nabij de grens met de Ardèche en op de oever van de gelijknamige rivier, is het heerlijk flaneren met uw familie, met vrienden of met uw geliefde. Bezoek het erfgoed, ontdek de gastronomie en leef u uit met talloze sportactiviteiten op het land of op het water! Verveling krijgt hier geen kans …

Om volop van uw vakantie in de Ardèche te genieten, gaat er niets boven een Sandaya-camping. Aan alles is gedacht om u een topverblijf te garanderen, zowel met familie als met vrienden of met uw schattige huisdieren. En bij een 100% geslaagd verblijf horen natuurlijk één of zelfs twee verwarmde aquaparken, gratis kinderclubs, een spa en voor de grootste bofkonten een directe toegang tot de rivier de Ardèche.

Bezoek Aiguèze met de hele familie

Uw kleine stuiterballen vinden hun vakantie in Aiguèze ongetwijfeld HET EINDE, want het aanbod aan buitenactiviteiten om met de hele familie van te genieten is eindeloos! De regio op de fiets verkennen, de Gorges de l’Ardèche in een kano afvaren, in de rivier zwemmen of Tarzan en Jane spelen in een attractiepark met touwenparcours: stel zelf een programma op maat samen waar groot en klein dol op zijn!

Ook een must om met uw oogappels te ontdekken: de Grot Chauvet 2 met zijn 36.000 jaar oude rotsschilderingen! Uw hele gezelschap kijkt zijn ogen uit bij het zien van deze buitengewone historische rijkdom. Neem na uw bezoek ook een kijkje in de expositieruimte die gewijd is aan onze verre voorouders ten tijde van het Aurignacien. De kids krijgen er een mammoet op ware grootte te zien!

Bezoek Aiguèze met z'n tweetjes

Zin in een roadtrip, tortelduifjes? De Ardèche en zijn prachtige dorpen wachten! Begin uw tocht via Balazuc en Vogüé die allebei het label ‘Plus beaux villages de France’ kregen en niet op uw programma mogen ontbreken. Op uw tocht langs de landschappen van de Ardèche ontdekt u echter nog veel meer juweeltjes. Wedden dat u telkens weer zwicht voor hun bijzondere charme? 

Een activiteit op maat van verliefde fijnproevers? Een wijnproeverij natuurlijk! De natuur was erg genereus voor Aiguèze en voorzag het dorp en zijn omgeving van een perfecte bodem en een zonnig klimaat om aan wijnbouw te doen. Samen met uw wederhelft ontdekt u er karaktervolle rode wijnen om mateloos (of toch bijna) van te genieten! Als dat niet romantisch is …

Camping Aiguèze: onze tips voor een geslaagd verblijf

Wist u dat de naam ‘Aiguèze’ afgeleid is van ‘aqua’ (water)? Dit bewijst dat de klaterende rivier en het dorp onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn!

Verken zeker een keer de ‘Castelas’, de lusvormige wandelroute aan de voet van de rots waarop het fort staat en vanwaar u een subliem uitzicht hebt over de Ardèche, de Mont Ventoux en de wijngaarden.

Wandelaars zijn in hun nopjes met de talloze routes in de omgeving door de garrigues van de Gard, waaronder de beroemde GR4 die vlak bij het dorp loopt.

De schoonheid van de Ardèche zit ook onder de grond! In de grotten van ‘La Madeleine’ en ‘Aven d’Orgnac’ wacht u een fascinerende reis naar het binnenste van de aarde!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!