Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?

Camping Brando

Kom tot rust tijdens uw volgende vakantie dicht bij de natuur in de Haute-Corse. Daar wacht een typisch en charmant dorp, ver van de drukte van de stad: Brando. Het leven lijkt er trager te gaan en mensen nemen er de tijd om te genieten van de kleine dingen van alledag. Hoe kunt u neen zeggen tegen zo’n uitnodiging? 

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Brando, uw ideale vakantiebestemming!

Maak deze zomer kennis met de ongerepte en authentieke kant van de Haute-Corse. Op uw verkenningstocht door de regio ontdekt u tal van typische dorpjes hoog op de bergflanken, intieme stranden die alleen de locals kennen en pittige wandelroutes te midden van de natuur. Hier wacht u een onvergetelijke vakantie met uw familie, met zijn tweeën of met vrienden!

In uw vakantiedorp aan zee draait alles om slechts één ding: ge-nie-ten! Aan alles is gedacht om uw vakantie in de best mogelijke omstandigheden te laten verlopen. Gratis kinderclubs, aquaparken, stacaravans met alle comfort en dag- en avondanimatie: dat bedoelen we nu bij Sandaya met vakantie! 

Bezoek Brando met de hele familie

Uw kleine campinggenoten kunnen maar beter voorbereid zijn: u hebt voor een ontzettend leuk maar boordevol activiteitenprogramma gezorgd! Ze zullen zich geen seconde vervelen. Begin ’s ochtends rustig met een bezoek aan het dorp of het strand. Daar huurt u een bootje om vrolijk over de blauwe golven te varen en van het uitzicht te genieten. 

Zet na het vieruurtje koers naar het meer van Biguglia ten zuiden van Bastia. Deze waterrijke lagune is de thuis van talloze watervogels. Voor uw schattebouten een uitgelezen kans om de mooie Corsicaanse natuur te bewonderen!

Bezoek Brando met z'n tweetjes

Wilt u Brando en zijn omgeving verkennen met uw geliefde, dan worden uw wandelschoenen en rugzak uw beste bondgenoten. Er zijn tal van schitterende wandelroutes te vinden en de lucht is er schoner dan waar ook. Maak ook even tijd voor het dorp met zijn kasteel, kerk en Genuese toren. Het is een schitterende plek om foto’s maken, dus neem zeker uw fototoestel mee! 

Houdt u van dolce far niente, dan zit u ook goed. In de omgeving zijn talloze stranden waar u uw handdoek kwijt kunt. Neem een duik in het heldere water van de Tyrreense zee en ga vervolgens lekker zonnebaden met het geruis van de golven op de achtergrond. Een vakantie in Corsica is echt paradijselijk! 

Camping Brando: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bastia ligt op slechts 40 minuten rijden, ideaal voor een daguitstap dus: kuier door de straten terwijl u van een heerlijk ijsje geniet!

Elke zomer vindt hier het internationale festival Les Nuits du Piano plaats: wereldberoemde pianisten geven er schitterende openluchtconcerten. Een must voor elke muziekliefhebber!

Zowel beginnende wijnliefhebbers als echte oenologen zijn in de wolken met een bezoek aan de wijngaarden van Patrimonio, gevolgd door een proeverij: voortreffelijke wijnen om met mate van te genieten!

Een streek leer je ook kennen aan tafel: kazen, fijne vleeswaren, desserten … Corsica heeft heel wat verrukkelijke specialiteiten in de aanbieding om duimen en vingers bij af te likken!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!