Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Labenne

Fietsen in het bos, touwenparcours, surfles, stand-up paddle … Aan buitenactiviteiten geen gebrek in Labenne! Ontdek op een van onze campings in de Landes tussen de pijnbomen en de oceaan duizend-en-één manieren om op adem te komen. Tot gauw!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Vielle-Saint-Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Labenne, uw ideale vakantiebestemming!

Kleine avonturiers, grote sportievelingen, hyperactieve campinggasten en liefhebbers van dolce far niente: iedereen vindt zijn gading op zijn vakantie aan de Atlantische kust! In Labenne, een familiebadplaats tussen Hossegor en Bayonne, hebt u de keuze uit tal van activiteiten om van het buitengewone natuurkader te genieten.

Strijk neer op een van onze 4- of 5-sterrencampings in de Aquitaine tussen de bossen van de Landes en de golven van de oceaan: ideaal om fietstochten te maken onder de pijnbomen, surfles te nemen op de immense oceaanstranden of op zoek te gaan naar de mooiste hoekjes van Frans-Baskenland. Zin in dolce far niente? Terwijl de kids zich in de gratis miniclubs vermaken, hebt u de tijd om te relaxen in onze verwarmde zwembaden of te genieten van het comfort van uw volledig ingerichte tent, chalet of cottage. Zo is iedereen gelukkig op campingvakantie bij Sandaya!

Bezoek Labenne met de hele familie

Het activiteitenaanbod waarop Labenne u vergast, is bijzonder uitgebreid maar uw kroost is vast meteen te vinden voor … een bezoek aan de zoo van Labenne!

Dit 5 ha grote dierenpark in het hart van het bos heet de hele familie hartelijk welkom om kennis te maken met zowat 200 dieren van overal ter wereld. Tijdens uw bezoek ontmoet u schattige wolfjes, magnifieke roze flamingo’s en grappige geitjes die uw bengels op de kinderboerderij van de zoo kunnen strelen. Na een pauze om een hapje te eten – wat dacht u van een picknick onder de kurkeiken? – kunt u uw tocht voortzetten en ook zeldzamere dieren ontdekken. Enkele ervan kunt u zelfs nergens anders in Frankrijk zien!

Bezoek Labenne met z'n tweetjes

Bericht aan alle verliefde stellen die op zoek zijn naar een relaxte vakantie: wij hebben de ideale bestemming voor een romantisch uitje gevonden. Op naar het Marais d’Orx en zijn 800 hectare ongerepte natuur, een ware oase van rust!

Door het moerasland, een geklasseerd natuurreservaat, loopt een prachtige wandeling van 2,5 uur rond de ‘marais barrage’. De route vertrekt bij het Informatiecentrum en is vrij toegankelijk. Zij voert u naar het hart van dit ongelooflijk mooie beschermde gebied waar u enkele van de dieren kunt spotten die hier thuis zijn: reigers, ooievaars, meeuwen, moerasbevers … Wees zo stil mogelijk en hou ogen en oren open!

Camping Labenne: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zin om te zonnebaden, te relaxen en in alle veiligheid van een duik in zee te genieten? Op naar het centrale strand van Labenne dat de hele zomer bewaakt is!

Geen plaats om de fietsen mee te nemen? Geen probleem, u kunt rekenen op de verhuurdienst van de camping!

Labenne, een paradijs voor boardsporters, verwacht u voor een initiatie surf of bodyboard met de hele familie!

Na een lange dag boordevol activiteiten hebt u wel wat lekkers verdiend: proef zeker de Baskische specialiteiten!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!