Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/10! Meer weten?

Camping Dax

Dax, de belangrijkste kuurstad van Frankrijk, verwelkomt u in zijn feestelijke universum met tradities uit de Gascogne en ‘courses landaises’ zoals u ze alleen in het zuidwesten van Frankrijk vindt. Terwijl uw Sandaya-camping u de woeste, ongerepte Atlantische kust leert kennen, kunt u in Dax, dat aan de rand van de bossen van de Landes ligt, volop ontspannen en tot rust komen te midden van de natuur. Reserveer snel een plekje op de camping en verwen uzelf met een wellnesskuur in Dax!

Camping Dax: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Dax

Iedereen zal het beamen: in de Landes heerst een ongekend gevoel van vrijheid waardoor u tijdens uw vakantie volledig tot rust komt! Door zijn rijke gastronomie, zijn erfgoed met Gallo-romeinse invloeden en zijn weldadige thermen is Dax echt de stad van het wellnessgebeuren. Maak kennis met deze unieke sfeer en reserveer een verblijf op een 4- of 5-sterrencamping aan de Atlantische kust. In de schaduw van de bossen van de Landes viert u vakantie in een buitengewoon mooie omgeving, ver van de stad. Verblijf in een cottage die even comfortabel als functioneel is, een lodgetent die uw avonturiershart sneller doet slaan of een schaduwrijke en netjes afgebakende kampeerplaats. Welke accommodatie u ook kiest, elke ochtend ontwaakt u op de camping te midden van de natuur in een zee van rust. Het dagprogramma stelt u zelf samen. Wat zal het worden: glijden, zwemmen of aquagym in de verwarmde zwembaden van het aquapark, een partijtje petanque onder de zeedennen, een pingpongtoernooi met de hele familie of een balletje slaan op de tennisbaan met de buren van uw stacaravan? Daarna volgt een geanimeerd avondprogramma met voorstellingen, concerten, spelletjes … Uw Sandaya-camping houdt meer dan één troef achter de hand om u een droomvakantie te bezorgen!

Camping aan zee

Gaan we vissen in de Adour of zwemmen tussen de golven van de oceaan? Op uw camping nabij Dax geniet u op alle mogelijke manieren van het water. Het is er ook alom aanwezig! Wandel of fiets in Dax over het pad langs de Adour en ontdek uw eigen kleine paradijsje bij het water. Ideaal voor een zonnige picknick onder de dennenbomen van de Landes! Wie nooit zonder surfplank op reis vertrekt, kan zijn geluk niet op in de badplaatsen aan de Atlantische kust: van Vieux-Boucau-les-Bains tot Capbreton volgen langgerekte fijnzandstranden elkaar op, het ene al verleidelijker dan het andere. Zoetwatermatrozen voelen zich dan weer de koning te rijk bij het meer van Christus nabij Dax. Wat dacht u van een kanotocht in deze prachtige omgeving?

De feria’s van Dax

Gaat u in augustus met vakantie in Dax, reserveer dan nu al uw campingverblijf. Er wacht u in het hoogseizoen een topvakantie want tijdens de feria’s wordt u helemaal ingewijd in de tradities van de Gascogne! Jaarlijks stromen zowat 800.000 feestneuzen (‘festayres’) samen in Dax, de emblematische stad van de feria’s. Er wacht hun een feestelijk programma: concerten, stierenspektakels, ‘courses landaises’, proeverijen van lokale producten … Deel in de feestvreugde tijdens uw campingvakantie nabij Dax en vergeet niet om u in de lokale kleuren uit te dossen: rood en wit!

Camping Dax, reserveer uw verblijf!

Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!