Camping Cap de La Hague: reserveer uw verblijf

Cap de La Hague, uw ideale vakantiebestemming!

Bent u een natuurliefhebber, houdt u van wandelen of hebt u gewoon zin om dicht bij de natuur helemaal tot rust te komen, dan is Cap de La Hague een perfecte keuze. In deze uithoek van het continent vindt u bijzondere plekken zoals Port Racine, de kleinste haven van Frankrijk, de Nez de Jobourg met zijn duizelingwekkende kliffen of de GR223, het beroemde ‘douanierspad’. Bereid u alvast voor op weergaloze landschappen!

In het hart van de Cotentin, tussen het land en de zee, ligt uw Sandaya-camping waar alles in het werk wordt gesteld om u de ultieme camping-ervaring te garanderen: accommodaties naar ieders smaak – van stacaravans met alle comfort tot traditionele kampeerplaatsen –, gratis kinderclubs voor uw hartendiefjes, een aquapark voor uren waterpret en, last but not least, de zee even verderop. Wat wil een mens nog meer?

Bezoek Cap de La Hague met de hele familie

Klaar om de omgeving te verkennen met de hele familie? Een gouden tip: neem de fiets! Bij elke pedaalslag ervaart u een gevoel van vrijheid en voldoening, en bovendien is jong en oud al gauw onder de indruk van de groene landschappen van de Cotentin. Heerlijk toch, zo’n vakantie in Normandië!

Het vervolg van uw dagje uit met de familie in Cap de La Hague belooft … verkoelend en verkwikkend te worden! Badpak aan en zonnecrème gesmeerd? Dan bent u klaar om samen met uw kleine zwemmertjes een weldadige duik in zee te nemen vanaf een van de stranden van de Cotentin. En zandkastelen bouwen, schelpjes rapen en lekker luieren in de zon hoort er natuurlijk bij!

Bezoek Cap de La Hague met z'n tweetjes

Een groen kader voor een uitje met uw geliefde: dat is wat de botanische tuin van Vauville u belooft. Het 4,5 ha grote domein vormt een exotische oase in het hart van Normandië waar u met uw wederhelft tussen zo’n 1.000 plantensoorten uit het zuidelijk halfrond flaneert. Een superromantische ervaring, als u het ons vraagt!  

Zowel doorgewinterde wandelaars als zondagssporters brengen maar beter hun wandelschoenen mee, want Cap de La Hague kunt u alleen met de benenwagen helemaal verkennen! Het maakt niet uit of u een stukje van de GR223 langs de kust volgt dan wel een wandelroute in het binnenland neemt, de magie van de landschappen in dit stukje Normandisch paradijs doet ongetwijfeld zijn werk.

Camping Cap de La Hague: onze tips voor een geslaagd verblijf

Vergeet vooral uw fototoestel niet, uw beste vriend op deze prachtige plek: zo kunt u dit idyllische kader op de gevoelige plaat vastleggen!

Met de voeten op de grond maar met sterretjes in de ogen: zo lopen uw kleine astronauten in de dop rond in het Ludiver-planetarium. Het universum en het zonnestelsel hebben weldra geen geheimen meer voor hen!

Wilt u een hapje eten, dan hebt u keuze zat want deze regio zit bepaald niet verlegen om specialiteiten. Zoet of hartig? Proef gewoon alles waar u zin in hebt: u krijgt er geen spijt van!

De tuinen van Jacques Prévert zijn een poëtische oase voor romantische zielen en liefhebbers van planten: mis niets van deze exquise sensoriële ontdekkingstocht waarop bloemen en citaten van de beroemde dichter het ritme bepalen!

Camping Cap de La Hague, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!