Camping Utah Beach: reserveer uw verblijf

Utah Beach, uw ideale vakantiebestemming!

De kust van de Cotentin met zijn mooie stranden is een ideale bestemming voor een buitenvakantie met uw familie. Om volledig tot rust te komen gaat er nu eenmaal niets boven gezonde zeelucht en het rustgevende geluid van de golven. Kan er ook nog een streepje cultuur bij, dan is het plaatje helemaal compleet. U hebt het dus echt getroffen: in Utah Beach vindt u het allemaal!

Nadat u Utah Beach tot in de kleinste hoekjes verkend hebt, geniet u van een welverdiende nachtrust in uw gezellige en comfortabele accommodatie. De volgende dag brengt u door in het aquapark met overdekt en verwarmd zwembad of op het nabijgelegen strand. En de kids? Die worden verwend in de gratis kinderclubs van de camping. Zo gaat dat op campingvakantie bij Sandaya!

Bezoek Utah Beach met de hele familie

Een verplichte halte tijdens uw familievakantie in de Cotentin is het museum van Utah Beach. U komt er alles te weten over de landing van de geallieerden. Aan de hand van een prachtige collectie voorwerpen en voertuigen, waaronder een authentieke B26-bommenwerper, toont het museum in 10 stappen het hele verloop van de operatie, van de voorbereiding tot het einde. Succes verzekerd bij jong en oud!

Na dit zowel fascinerende als ontroerende bezoek is het tijd om plezier te maken en te genieten van het blauwe water van het Kanaal. Spreid uw handdoek open, smeer wat zonnecrème en neem een frisse duik! Urenlang in het water plonsen, gieren van de pret, zandkastelen bouwen … De hele familie heeft de tijd van zijn leven tijdens zo’n middag aan het strand. Dat geven we u op een blaadje! 

Bezoek Utah Beach met z'n tweetjes

Wat er op het programma staat tijdens uw verblijf met uw geliefde in de Cotentin? Moeilijk te zeggen, want er zijn duizend-en-één manieren om deze mooie streek in Normandië te verkennen. Al kunt u er natuurlijk wel donder op zeggen dat een bezoek aan Utah Beach, het bekende mythische strand, erbij hoort. 

Van een romantische wandeling tot een bezoek aan het museum dat aan de Landing gewijd is: Utah Beach is voor tortelduifjes een unieke plek waar ontspanning en geschiedenis hand in hand gaan. En wat dacht u van een frisse duik in het Kanaal tot besluit van uw mooie dag op Utah Beach? Beslist een verkwikkende ervaring!

Camping Utah Beach: onze tips voor een geslaagd verblijf

Utah Beach in cijfers: tijdens de eerste 12 uur werden 23.250 manschappen, 1.700 gevechtsvoertuigen en 1.695 ton proviand aan land gebracht!

Is Tiger Woods de held van uw kleine campinggenoten? Ze kunnen hun swing oefenen op de ‘Golf de la Presqu’île du Cotentin’, een golfbaan met uitzicht over de zee: een unieke ervaring!

Maak een strandwandeling naar de bunkers van La Brèche en Saint-Martin-de-Varreville: overblijfselen van de Landing die u beslist gezien moet hebben!

Tijdens uw bezoek aan Utah Beach ziet u vast het herdenkingsmonument dat hulde brengt aan de Amerikaanse soldaten die hier sneuvelden voor de vrijheid: een emotioneel moment!

Camping Utah Beach, reserveer uw verblijf!

Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
La Barre-de-Monts | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis