Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Murato

Het is beslist: deze zomer kiest u voor een vakantie in Corsica met volop kalmte, rust en natuur. Ideaal in dat geval is het achterland van Bastia met zijn vele typische dorpjes. Een ervan is Murato, dat u met zijn authentieke charme meteen van de sokken blaast. Het devies in Murato: neem de tijd om op adem te komen, ver van de drukte. Best verleidelijk, niet? Op weg dan maar!

Campings in de buurt

Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Murato, uw ideale vakantiebestemming!

Houdt u van oude stenen, dan wordt u verwend tijdens uw vakantie in Murato. In dit charmante en authentieke dorp vindt u prachtige historische monumenten zoals de mooie kerk in Toscaanse stijl met Romaanse architectuur, de drie Genuese bruggen en de middeleeuwse steegjes. U kijkt uw ogen uit op elke hoek van de straat! 

Om volop te genieten van al het moois dat Corsica te bieden heeft, gaat er niets boven ons Sandaya-vakantiedorp. De perfecte geografische ligging, het aquapark om lekker te luieren, de gratis kinderclubs waar uw kleine campinggenoten dolle pret beleven … Aan alles is gedacht om u een campingvakantie uit de duizend te garanderen! Zo doen we dat nu eenmaal bij Sandaya.

Bezoek Murato met de hele familie

In de Haute-Corse genieten uw kleine waterratjes op talloze manieren van de waterpret. Op het eiland van de schoonheid ontdekken ze tal van verfrissende activiteiten. De zee, de meren, de rivieren … de hele familie vindt hier zijn gading!  

Een bezoek aan het meer van Biguglia is een echte must. Deze mediterrane lagune is een toevluchtsoord voor talloze zeevogelsoorten. In dit beschermde natuurgebied krijgt groot en klein de kans om de biodiversiteit te ontdekken en meer te weten te komen over de instandhouding van al dat moois. En na zo’n heerlijk drukke dag slaapt iedereen als een roos in een stacaravan of een tent.

Bezoek Murato met z'n tweetjes

Waar u ook zin in hebt, tussen het (water)sport- en cultuuraanbod vindt u sowieso uw gading. Fan van dolce far niente? Op dan naar de mooie stranden van Furiani. Zin in een kleine citytrip? Flaneer een dagje door het mooie Bastia en laat u betoveren door zijn vrolijke sfeer. Dat is de magie van het eiland van de schoonheid: een zee aan mogelijkheden voor een maximum aan plezier.

Wandel bij uw terugkeer door Murato en vergeet in geen geval uw fototoestel. Het dorp is bezaaid met leuke plekjes zoals de kerk en de Genuese brug van het ‘kruis van de 4 winden’. Voor een romantische fotoshoot met uw wederhelft is alvast geen betere locatie te vinden: say CHEESE!

Camping Murato: onze tips voor een geslaagd verblijf

De route naar Rutali is een must voor verwoede wandelaars. Stevige schoenen, een rugzak en, hop, daar gaat u voor een sportieve dag: heilzaam voor lichaam en geest!

De waterval van Sorio, een natuurlijke zwemplek, wordt vast uw favoriete pleisterplaats om een duik te nemen en te ontsnappen aan de zomerse hitte!

Fijnproevers moeten beslist een bezoek brengen aan A Nebbiulinca: op deze hoeve vindt u kastanjemeel, schapenkaas, jam en heel wat bio- en lokale producten!

Houdt u van gitaar, breng dan een bezoek aan het festival ‘La Nuit de la Guitare’ in Patrimonio: artiesten van over de hele wereld brengen er elke zomer een ode aan dit bijzondere instrument.

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!