Camping Saint-Brieuc

Gaat u deze zomer op zoek naar nieuwe avonturen in Bretagne? Op dan naar Saint-Brieuc, een stadje aan de kust! Voor een campingvakantie ‘de luxe’ bent u bij Sandaya aan het goede adres: watersporten, zonnebaden in de baai van Saint-Brieuc, culturele uitstapjes, wandelen en fietsen naar hartenlust ….  Hier ontdekt u pas wat luxe is!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Pléneuf-Val-André | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Saint-Brieuc, uw ideale vakantiebestemming!

Saint-Brieuc is een kleine maar dynamische stad in Bretagne met een bruisend cultuurleven. Eerst zien en dan geloven, zegt u? Trek tijdens uw campingverblijf bij Sandaya in Pléneuf-Val-André een dagje uit voor Saint-Brieuc en ontdek zelf al het moois dat deze kuststad te bieden heeft!

Bewonder in de baai van Saint-Brieuc het prachtige uitzicht over het Bretonse landschap. U loopt ernaartoe via het douanierspad, een leuke route langs de Bretonse kust om met zijn tweeën of met de hele familie van te genieten. Verblijft u op de camping nabij Saint-Brieuc, dan kunt u echter niet alleen wandelen maar ook diverse watersporten beoefenen zoals kanoën-kajakken en suppen of – voor de echte durvers – kitesurfen. Maar na inspanning komt natuurlijk ontspanning … Op de camping in de buurt van Saint-Brieuc geniet u van de zon tijdens een gezellige picknick op één van de fijnzandstranden aan de Côte de Penthièvre. Ook cultuurfanaten komen tot slot aan hun trekken in Saint-Brieuc: via haar architectuur, musea en kunstgalerijen vertelt de stad haar hele geschiedenis.

Bezoek Saint-Brieuc met de hele familie

Tijdens uw verblijf in Bretagne vlak bij Saint-Brieuc wacht u een mix van geschiedenis, cultuur, avontuur en natuur. Viert u vakantie met uw familie, dan is jong en oud vast te vinden voor een dagje in Saint-Brieuc, niet ver van uw Sandaya-camping. Neem er een kijkje in het Briantais-park met speelweiden voor de kids, een kinderboerderij en enkele vijvers: leuk voor de hele familie! Schijnt de zon en loopt de temperatuur lekker op, dan is het moment aangebroken voor een middag op een fijnzandstrand in de baai van Saint-Brieuc waar de kleinsten in alle veiligheid kunnen pootjebaden.

Terug op de camping geniet u van een relaxte pauze bij het zwembad van de camping terwijl uw kleine hartendiefjes zich vermaken met de gratis animatie in de kinderclubs.

Bezoek Saint-Brieuc met z'n tweetjes

dek en bewonder de Bretonse kust op diverse manieren tijdens een campingvakantie met zijn tweeën. Houdt u van buitenactiviteiten? Wilt u gewoon relaxen? Blijft u liever binnen? In Saint-Brieuc is er voor elk wat wils! Wat dacht u bijvoorbeeld van een zeecruise? Tijdens uw campingverblijf in de buurt van Saint-Brieuc kan het! Grijp uw kans tijdens uw vakantie in Bretagne.

Wandel hand in hand door het historisch centrum van de stad en bewonder de pittoreske architectuur van de huizen en gebouwen. Voor nog meer romantiek tijdens uw campingverblijf op een boogscheut van Saint-Brieuc moet u op het strand zijn waar u heerlijke wandelingen bij zonsondergang maakt. ’s Avonds wordt u tot slot verwacht in het restaurant van de camping voor een romantisch diner.

Camping Saint-Brieuc: onze tips voor een geslaagd verblijf

Wandel door de straatjes van Saint-Brieuc en ontdek niet alleen de vele art-decogebouwen maar ook de streetart!

Wandel of fiets naar de haven van Le Légué, een niet te missen hotspot voor al wie een bezoek brengt aan Saint-Brieuc!

Sla een voorraad lokale producten in op de markt in het centrum: elke woensdag en zaterdagochtend kunt u er terecht!

Houdt u van Italiaanse theaterarchitectuur? Breng dan een bezoek aan La Passerelle, een schouwburg waarvoor de Parijse ‘Opéra Garnier’ model stond!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!