Camping Viviers

Als uitvalsbasis of als excursiebestemming: Viviers is sowieso een uitstekende keuze voor wie aan de dagelijkse drukte wil ontkomen tijdens zijn vakantie in de Ardèche. Iedereen komt hier aan zijn trekken: sportievelingen, geschiedenis- en erfgoedfanaten, avonturiers en levensgenieters. Dit typische en charmante dorp lost al uw verwachtingen in!

Campings in de buurt

3 camping(s) gevonden
Privas | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Viviers, uw ideale vakantiebestemming!

Omgeven door lavendelvelden, olijfbomen en wijngaarden heeft Viviers alles in huis waarom de Ardèche bekendstaat: een buitengewone natuurpracht, een rijk erfgoed, een zuiderse sfeer en een eindeloos aanbod aan activiteiten, zowel op het land als op het water. Deze streek is dan ook het ideale speelterrein voor families, vriendengroepen en verliefde stellen die vakantie willen vieren in de natuur.  

Bij zo’n sublieme bestemming hoort natuurlijk een accommodatie van hetzelfde niveau. Logisch dus dat u voor Sandaya kiest, want zo weet u zich verzekerd van een optimale campingervaring. Verwarmd aquapark, gratis kinderclubs, sportactiviteiten ter plaatse, avondanimatie, wellnessruimte … Bij Sandaya kunt u plezier maken, dansen, uitblazen, zwemmen: iedereen vindt hier zijn gading!

Bezoek Viviers met de hele familie

Picknick in de rugzak en pet stevig op het hoofd? Dan is uw hele gezelschap klaar voor een fietstocht langs de Rhône! Zo’n familie-uitje langs het water is een perfecte combinatie van sport en ‘quality time’ met de familie, terwijl u ook nog eens de prachtige Ardèche leert kennen. Iedereen op de fiets dus! 

Na deze activiteit op het droge, staat er iets heel anders op het programma van uw familiedag. Groot en klein wordt verwacht voor … een kanotocht op het kalme water van de rivier! Kunt u zich een betere plek voorstellen dan de Ardèche om deze familiesport bij uitstek te beoefenen? Vast niet! Dat geven we u op een briefje!

Bezoek Viviers met z'n tweetjes

Hand in hand met uw geliefde verkent u Viviers, te beginnen bij de Saint Vincent-kathedraal. De buitenkant is prachtig, maar ook het interieur met wandtapijten van de ‘Manufacture royale des Gobelins’ is schitterend. Iets heel anders – maar minstens even mooi – krijgt u te zien bij de ‘Belvédère de Châteauvieux’, een verbluffend uitkijkpunt: het uitzicht over de daken van het dorp en de Rhône is echt de moeite waard. Verliefde stellen zullen het gevoel hebben dat ze alleen op de wereld zijn! 

Ongelooflijk maar waar: Viviers heeft ook een jachthaven dankzij zijn bevoorrechte ligging op de oever van de Rhône. Tortelduifjes hoeven we natuurlijk geen twee keer te vragen of ze een boottocht zien zitten! Tijdens dit romantische uitstapje ziet u de landschappen van de Ardèche voorbijglijden. U kunt zich dan ook geen mooiere setting voorstellen voor een feeëriek uitje met uw geliefde.

Camping Viviers: onze tips voor een geslaagd verblijf

De Saint Vincent-kathedraal, die romaanse elementen met flamboyante gotiek en 18e-eeuwse stijlen combineert, is de kleinste kathedraal van Frankrijk die nog in gebruik is!

Vergeet uw wandelschoenen niet want in de omgeving bevinden zich talloze wandelroutes: zowel beginners als ervaren wandelaars vinden hier hun gading!

Om na elke activiteit of excursie weer op krachten te komen, gaat er niets boven de terroirproducten: fijne vleeswaren, kaas, kastanjes, olie, honing … Het water loopt u in de mond bij het zien van het gastronomisch aanbod van de Ardèche!

Breng zeker een bezoek aan het voormalige bisschoppelijke paleis dat nu als stadhuis wordt gebruikt: de Italiaanse salon en de muurschilderingen zijn een omweg waard!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!