Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Muides-sur-Loire

Maak kennis met de geschiedenis van Frankrijk tijdens uw campingvakantie in Muides-sur-Loire! Vlak bij het prachtige domein van Chambord is uw familiecamping het ideale vertrekpunt om de sublieme landschappen van het Loiredal te verkennen. Reserveer meteen uw ticket voor deze droomreis!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Pierrefitte-sur-Sauldre | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Chambord | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Muides-sur-Loire, uw ideale vakantiebestemming!

Op uw camping in Muides-sur-Loire zit u op de eerste rij om het majestueuze kasteel van Chambord te bezoeken, het beroemdste van alle kastelen van de Loire! De laatste wilde rivier van Frankrijk biedt bovendien heel wat mogelijkheden voor wie van een actieve vakantie boordevol avontuur houdt: fietsen langsheen de Loire, kanovaren, een bezoek brengen aan de kastelen van Tours, Amboise, Cheverny en … Chambord!

In het hart van het grootste gebied dat ooit door de Unesco werd beschermd, wacht u een royaal onthaal op uw camping in het Loiredal. Reserveer een comfortabele stacaravan, een kampeerplaats of een originele boomhut en bekijk alvast het uitgebreide sport- en activiteitenaanbod. U voelt zich vast zo blij als een kind bij het zien van de petanque- en minigolfbaan, het overdekte en verwarmde zwembad, de speelweiden … Bij Sandaya vinden alle campinggasten hun gading!

Bezoek Muides-sur-Loire met de hele familie

Tijdens uw verblijf in het Loiredal is het al ‘fietstoerisme’ wat de klok slaat! Met zijn groene landschappen en bijzonder vlakke reliëf is de favoriete streek van de Franse koningen gewoon ideaal om te fietsen. Huur meteen een fiets op de camping en verken het uitgestrekte kasteeldomein van Chambord!

Neem de beroemde fietsroute ‘La Loire à vélo’ die u recht naar het park van het kasteel voert. In heel Europa is geen groter ommuurd domein te vinden! Het is een ideale plek om met de hele familie te picknicken in een bevoorrecht natuurkader. En als u goed oplet, ziet u misschien wel een hert of een ree voorbijkomen …

Bezoek Muides-sur-Loire met z'n tweetjes

Het Loiredal kan niet alleen prat gaan op een ongelooflijk architecturaal erfgoed, maar mag ook trots zijn op de ‘terroir’ waarvoor de koninklijke rivier heeft gezorgd. Liefhebbers van grote wijnen kunnen vanaf hun camping in Muides-sur-Loire de beroemde wijngaarden van de Loire verkennen.

Aan wijnproeverijen geen gebrek langsheen de Loire: Muscadet, Chinon, Saumur … Van bij de Atlantische Oceaan tot op uw camping volgen de ‘appellations’ elkaar in hoog tempo op! Om met uw geliefde van deze hemelse wijnen te genieten, is geen romantischer kader te bedenken dan de guinguette-terrassen op de oever van de Loire. Ons favoriete adresje? De guinguette van Tours met zijn feestelijke ambiance!

Camping Muides-sur-Loire: onze tips voor een geslaagd verblijf

In een bootje, met een trapkar, op de fiets of zelfs in een koets: er zijn duizend-en-één manieren om het domein van Chambord te verkennen!

Watersportcentra in de buurt van uw camping nodigen u uit om het Loiredal vanaf het water te ontdekken: iedereen in een kano en peddelen maar!

Viert u vakantie met uw familie? Woon de beroemde paarden- en roofvogelshow bij op het kasteel van Chambord!

Met een dagpas profiteert u maximaal van uw bezoek aan het kasteel van Chambord: u krijgt toegang tot het hele domein en geniet een leuke korting!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!