Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Aubenas

Rust, natuur en activiteiten: dit is in een notendop wat Aubenas, één van de grootste steden van de Ardèche, te bieden heeft. Op een rots, omgeven door de groene natuur, is deze stad een prima vertrekpunt voor tal van avonturen om met uw familie, uw wederhelft of vrienden van te genieten.

Campings in de buurt

3 camping(s) gevonden
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Vallon-Pont-d’Arc | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Aubenas, uw ideale vakantiebestemming!

Wilt u de stad zelf bezoeken of is zij het vertrekpunt voor uw verkenningstocht door de Ardèche? In beide gevallen weet Aubenas u te bekoren. Met zijn rijk historisch erfgoed, zijn aparte levenskunst die uitnodigt tot ontspannen en zijn ongerepte natuurkader is het een heerlijke plek voor talloze buitenactiviteiten. Troeven zat dus om alle toeristen die er langskomen, aangenaam te verrassen!  

In een oase van groen belooft uw Sandaya-camping vlak bij de Gorges de l’Ardèche en de Pont d’Arc u een topverblijf. Waterpret in het verwarmde aquapark, relaxatie in de spa, creatieve activiteiten in de gratis kinderclubs, avondanimatie en een directe toegang tot de rivier: het programma van uw campingvakantie oogt compleet en aantrekkelijk. Het zal dan ook iedereen kunnen bekoren!

Bezoek Aubenas met de hele familie

In Aubenas – en in de Ardèche in het algemeen – kunnen uw kleine campinggenoten niet weerstaan aan de lokroep van het water. Aan afwisseling geen gebrek! Wie wil hengelen, kanovaren of steentjes ketsen, kan zijn hart ophalen bij de Ardèche-rivier. In het aquapark van de camping zijn de glijbanen dan weer goed voor uren vertier. 


Een dorp bezoeken met de kids is niet altijd even makkelijk. Verveling komt al gauw om de hoek kijken! De oplossing? Een schattenjacht met de hele familie in het hart van Aubenas! Gewapend met een kaart verkent u samen het historisch centrum van de stad. Leuk voor jong en oud!

Bezoek Aubenas met z'n tweetjes

Wat staat er op het programma tijdens uw romantische uitje in Aubenas? Een tocht die al uw zintuigen verwent: flaneren over de markt van het dorp en een bezoek brengen aan Mercurart, een galerie met hedendaagse kunst. Op de markt doen de Provençaalse aroma’s fijnproevers het water in de mond lopen, terwijl de tentoongestelde werken in de galerie alle bezoekers weten te raken. 

Hebt u het centrum van Aubenas verkend, dan is het tijd om de rest van de Ardèche en enkele van zijn mooiste dorpen te ontdekken. Een paar kilometers verderop liggen namelijk twee typische dorpen, Vogüé en Balazuc, die het label ‘Plus beaux villages de France’ kregen. Met de auto bent u er zo. Instappen, tortelduifjes!

Camping Aubenas: onze tips voor een geslaagd verblijf

Het sterproduct van Aubenas dat u ABSOLUUT moet proeven? De ambachtelijk bereide kastanjecrème die al generaties lang in de Ardèche gemaakt wordt op basis van tamme kastanjes. Een feest voor de smaakpapillen!

Als er één muziekevenement is dat u niet mag missen, dan wel het Aluna Festival. In een buitengewoon natuurkader geven artiesten van overal ter wereld het beste van zichzelf voor een ontketend publiek. Gezelligheid en sfeer gegarandeerd!

De grot Chauvet 2 met zijn 36.000 jaar oude rotsschilderingen is beschermd door de Unesco en behoort tot de toeristische topattracties van de Ardèche: jong en oud beleeft plezier aan deze fascinerende duik in de geschiedenis!

Willen de kids Tarzan en Jane spelen op een touwenparcours? In het avonturenpark ‘Accroche-toi aux branches’ vindt u beveiligde parcours voor alle niveaus. Uw oogappels vinden het vast ENIG!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!