Camping Joyeuse

Sluit uw ogen en stel u een middeleeuws dorp voor in een mediterraan klimaat te midden van de groene natuur in een bocht van de Ardèche-rivier. Dit betoverende tafereel bestaat ook in het echt! Het is te vinden in de Ardèche en luistert naar de vrolijke naam Joyeuse! Een unieke naam voor een al even uniek dorp …

Campings in de buurt

3 camping(s) gevonden
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Vallon-Pont-d’Arc | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Joyeuse, uw ideale vakantiebestemming!

Joyeuse is een prachtbestemming in het hart van de Ardèche om met familie, onder vrienden of met zijn tweeën op adem te komen. Sportievelingen kunnen hun geluk niet op dankzij zijn ruime aanbod aan buitenactiviteiten, geschiedenisfanaten zijn geboeid door zijn verleden en fijnproevers roemen zijn gastronomie. Niemand weerstaat aan de charme van Joyeuse en ook voor u wordt het een bijzondere ervaring!

In dit kleine paradijs ligt, te midden van vele hectaren natuur, uw Sandaya-camping. Alles is er aanwezig voor een verblijf uit de duizend: mooie verwarmde aquaparken waarvan één overdekt, een spa, dag- en avondactiviteiten voor iedereen en – de kers op de taart! – toegang tot de rivier om te zwemmen, te hengelen of in een kano de Gorges de l’Ardèche af te varen. Meteen reserveren is de boodschap!

Bezoek Joyeuse met de hele familie

Kinderen zijn dol op waterpret, ongeacht hoe of waar. Het zwembad van de camping of een van de rivieren van de Ardèche: uw kleine zwemmertjes weerstaan niet aan de lokroep van het water. En dat treft! In Joyeuse kunnen ze naar hartenlust plonzen, hengelen of steentjes ketsen in de rivier die aan de voet van het dorp meandert.

Is iedereen weer droog en hebt u met de hele familie een hapje gegeten? Tijd dan voor een cultureel uitje! In het Castanea-museum komt u alles te weten over … kastanjes, één van de sterproducten van de Ardèche! Op het programma: ludieke activiteiten, spelletjes en zelfs een degustatie om deze emblematische vrucht op alle mogelijke manieren te proeven. Na dit bezoek hebben kastanjes voor uw oogappels geen geheimen meer!

Bezoek Joyeuse met z'n tweetjes

De beste manier om deze prachtige streek in Frankrijk met uw geliefde te verkennen? Op de fiets natuurlijk! Kies een van de talloze fietsroutes in de omgeving en laat u verrassen door de prachtige natuurlandschappen waar u doorheen fietst. Verkiest u het comfort van de auto? Maak dan een roadtrip langs de mooiste dorpen uit de Ardèche zoals Balazuc en Vogüé

Horen sportieve activiteiten voor u bij een vakantie, dan zit u hier goed. Zowel op het land als op het water kunt u zich uitleven tijdens een betoverend uitje met uw wederhelft. Kanoën, wandelen, fietsen, speleologie of klimmen: het aanbod is eindeloos! Maar wat u ook kiest, het staat nu al vast dat u nog lang zal terugdenken aan uw vakantie met zijn tweeën in de Ardèche.

Camping Joyeuse: onze tips voor een geslaagd verblijf

Om met de hele familie Tarzan en Jane te spelen, moet u naar het avonturenpark ‘Accroche-toi aux branches’, wat zoveel betekent als ‘hou je vast aan de takken van de bomen’!

De Grot Chauvet 2 en zijn 36.000 jaar oude rotsschilderingen zijn een must voor al wie in de Ardèche vakantie viert: een ludieke en fascinerende excursie voor jong en oud!

Een bezoek aan de wijngaarden van de Ardèche weet zowel beginnende als ervaren oenologen te bekoren want een proeverij van deze voortreffelijke wijnen is een feest voor de smaakpapillen: geniet ervan … met mate!

In het groentheater van Ruoms vindt het muziekfestival Aluna plaats: met zijn veelzijdige programma krijgt het festivalgangers van 7 tot 77 jaar aan het dansen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!