Camping Azur

Stranden bij de oceaan, zoetwatermeren, watersportactiviteiten, wereldbefaamde surfspots … Azur is een stad in de Landes die u hartelijk welkom heet bij het water! In een oase van groen te midden van de bossen vormt uw Sandaya-camping de ideale setting voor een vakantie dicht bij de natuur. Klaar voor een uitgebreide kennismaking?

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Vielle-Saint-Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Azur, uw ideale vakantiebestemming

De kusten van de Landes zijn een heerlijke bestemming voor wie graag te midden van het groen op een 4- of 5-sterrencamping verblijft. De landschappen van de Landes zijn een paradijs voor surfers, wandelaars en fietsers. U komt er als van nature tot rust en vergeet op slag de dagelijkse sleur. Op de oevers van het grote meer van Soustons, nabij Azur, geniet u van een vakantie bij het water in de schaduw van de dennenbossen van de Landes, ver van de drukte van de stad.

’s Ochtends gaat er niets boven een verfrissende duik in het overdekte zwembad of het openluchtzwembad van het aquapark. De hele dag lang doet u precies waar u zin in hebt: beachvolley, aquagym, fitness, zonnebaden, wandelen bij het meer van Soustons-Azur … En waarom maakt u geen gebruik van de fietsverhuurdienst op de camping? Volg de Vélodyssée-route en fiets naar de stranden bij de oceaan!

Bezoek Azur met de hele familie

Zijn uw kinderen echte waterratten? Neem ze dan zeker mee op campingvakantie naar Azur waar de meren, de oceaan en het aquapark garant staan voor uren waterpret. Begin de dag met een wandeling over de schaduwrijke oevers van het meer van Soustons: ideaal voor een picknick bij het water!

Zet vervolgens koers naar Vieux-Boucau-les-Bains waar u bij het grote meer van Port d’Albret een waterfiets met glijbaan, een windsurfplank of een kano huurt. Het rustige en heldere water is ideaal voor uw kleine avonturiers. Maak met de hele familie een avontuurlijke tocht naar het onbewoonde eilandje in het midden van het meer. Wedden dat uw kleine rakkers zich Robinson Crusoe wanen?

Bezoek Azur met z’n tweetjes

Watersportactiviteiten, de vrije natuur, culinaire geneugten … in de Landes vindt iedereen zijn gading. Verken vanaf uw 4- of 5-sterrencamping de fiets- of wandelroutes die door de mooiste landschappen van de Landes voeren. Wat dacht u van een romantische fietstocht naar de sublieme badplaatsen in de omgeving? Hossegor, Vieux-Boucau, Messanges, Moliets … stuk voor stuk aantrekkelijke badsteden waar u heerlijk tot rust komt. Wedden dat u niet kunt weerstaan aan de fijnzandstranden?

Kies ’s avonds een tafeltje uit in een restaurant en proef de beroemde keuken uit het zuidwesten van Frankrijk. Een vakantie nabij Azur … een idee om van te watertanden!

Camping Azur: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bent u veeleer een zoetwatermatroos, zet dan koers naar het meer van Soustons of Port d’Albret!

Ontdek elke dag een nieuwe fietsroute in de uitgestrekte bossen van de Landes!

Trek uw mooiste rood-witte outfit aan en stort u in het feestgedruis op de mythische feria’s van de Landes!

Woon voor het eerst een surfwedstrijd bij op de stranden van de Atlantische kust.

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!