Camping Nez de Jobourg: reserveer uw verblijf

De Nez de Jobourg, uw ideale vakantiebestemming!

De Nez de Jobourg reikt van de punt van Goury tot de kaap van Flamanville, terwijl bij helder weer in de verte Jersey te ontwaren is: een adembenemend panorama! Bovendien is dit een beschermd natuurgebied met een buitengewone fauna en flora. Bezoekers van de Nez de Jobourg staan dan ook steevast versteld, bij elk weer en in elk seizoen!

Wilt u de Cotentin bezoeken met uw familie, onder vrienden of met uw geliefde, reserveer dan een plekje op een van onze Sandaya-campings. Groot en klein wordt er op zijn wenken bediend want aan alles is gedacht: comfortabele accommodaties, gratis kinderclubs, dag- en avondactiviteiten en – niet te vergeten! – het aquapark, hét succesnummer van de campings waar alle kleine zwemmertjes gek op zijn!

Bezoek de Nez de Jobourg met de hele familie

Uw verkenning van de Cotentin met uw familie begint met een fietstocht! Tijdens dit leuke uitstapje op twee wielen ontdekt u mooie dorpjes die met hun typische stenen huizen en kleurrijke bloemenpracht zo op een ansicht kunnen. Geen mens die aan hun charme weerstaat!

De volgende halte op uw familie-uitstap: enkele verborgen grotten met feeërieke namen als ‘de leeuwengrot’ of ‘de feeënput’. Volgens de legende boden ze eeuwen terug onderdak aan smokkelaars. Fictie of realiteit? Dat maakt weinig uit: uw kleine oogappels wanen zich echte ontdekkingsreizigers en vermaken zich opperbest. Net als u!

Bezoek de Nez de Jobourg met z'n tweetjes

Als er één reden is waarom mensen speciaal naar de Nez de Jobourg komen, dan wel om te wandelen. En hoe! Verliefde stellen krijgen hier de kans om een stukje van het ‘douanierspad’, de beroemde GR223, te volgen. U kijkt uw ogen uit op deze route die langs sublieme kustlandschappen leidt. Een sportieve activiteit die heilzaam is voor lichaam en geest: u zegt er vast geen neen tegen! 

Na inspanning komt ontspanning en daar zorgt de voortreffelijke keuken van het departement Manche en de Cotentin voor. Bij een picknick in de openlucht of tijdens een etentje in een typisch restaurant: altijd worden uw smaakpapillen verwend. Hoe kan het ook anders in een regio die bekendstaat om zijn cider, zoete delicatessen en dagverse vis en zeevruchten?

Camping Nez de Jobourg: onze tips voor een geslaagd verblijf

Wees niet verbaasd wanneer u op uw wandeling oog in oog komt te staan met enkele … geiten: het zijn wilde geiten die het ecosysteem van Jobourg mee in stand helpen te houden!

Vergeet uw fototoestel niet want het natuurlandschap van de Nez de Jobourg vormt het ideale decor voor een fotoshoot met de familie of met uw geliefde: say cheeeese!

Nu u hier toch bent, moet u beslist een bezoek brengen aan het huis van Jacques Prévert: ontdek er alles over het leven en het werk van de beroemde dichter!

Liefhebbers van tuinen moeten beslist een kijkje nemen in de tuin van Vauville: deze schitterende botanische tuin bij de zee telt meer dan 1.000 plantensoorten uit het zuidelijk halfrond en is maar liefst 4,5 hectare groot!

Camping Nez de Jobourg, reserveer uw verblijf!

Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Er is iets misgegaan
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!