Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Amboise

Bent u klaar om een reis terug in de tijd te maken? Mooi zo, want in Amboise, in het Loiredal, verblijft u op een sterrencamping in het Dal der Koningen. Dit is de ideale uitvalsbasis om het koninklijk kasteel te bezoeken en wandelingen langs de rivier de Loire te maken. Ter plaatse, op het domein van de camping, kunt u bovendien deelnemen aan activiteiten voor de hele familie. Met Sandaya beleeft u, kortom, elke dag een nieuw avontuur. 

Campings in de buurt

Chambord | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Pierrefitte-sur-Sauldre | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Amboise, uw ideale vakantiebestemming!

Op een Sandaya-camping beleeft u een vakantie à la carte. Reserveer een volledig uitgeruste stacaravan, een schaduwrijke kampeerplaats tussen de bomen of, jawel, een boomhut en geniet volop van het uitzonderlijke natuurlijke kader van uw camping in het Loiredal. Terwijl de kinderen allerlei nieuwe activiteiten ontdekken in de gratis miniclubs, vult u uw dagen in zoals u dat zelf wilt: kom helemaal tot rust op uw zonnebed, ga sporten in de buitenlucht, of geniet van een zwempartijtje in de verwarmde zwembaden.

De rest van de dag kunt u de mooiste landschappen langs de oevers van de Loire ontdekken. Uiteraard kunt u Amboise en zijn koninklijk kasteel bezoeken, maar daarnaast zijn er ook nog de statige kastelen van Chambord, Chenonceau, Cheverny … Te voet of op de fiets zult u deze zomer wat graag het uitzonderlijke erfgoed van het Dal der Koningen ontdekken.

Bezoek Amboise met de hele familie

Iedereen op de fiets! Vanaf uw Sandaya-camping kunt u samen met uw familie La Loire à Vélo volgen. Deze haast eindeloze fietsroute langs de rivier brengt u helemaal naar Amboise. Onderweg is het genieten van de schitterende landschappen. Breng een bezoekje aan het Maison de la Loire met zijn vele animaties, bewonder het koninklijk kasteel van Blois pal in het hart van de stad en ontdek de emblematische witte stenen van de stad Amboise die maar liefst 25 historische monumenten telt.

Bij zonsondergang is het er bovendien genieten van het klank- en lichtspel dat op de gevels van het kasteel wordt geprojecteerd. Dit sprookjesachtige schouwspel zal uw ogen laten fonkelen als nooit tevoren.

Bezoek Amboise met z’n tweetjes

Tijdens uw campingverblijf in de regio Centre-Val de Loire kunt u niet om een bezoekje aan het kasteel van Amboise en zijn schitterende tuinen heen. In dit voormalige verblijf van de koningen van Frankrijk reist u helemaal terug naar de renaissance, toen een zekere Leonardo da Vinci, de architect van de koning, hier verbleef.

Breng misschien ook een bezoekje aan het Château du Clos Lucé, waar u in het verblijf van de grote meester ook een heus openluchtmuseum ontdekt. Zowel binnen als buiten kunt u er zijn ongebreidelde genialiteit bewonderen.

U kunt de dag in schoonheid afsluiten met een romantisch diner bij kaarslicht langs de Loire. Laat de gastronomie van het Loiredal u nu maar meenemen op een culinaire reis.

Camping Amboise: onze tips voor een geslaagd verblijf

Een bijzondere picknick, zegt dat u wel wat? Scheep in op een toue, een traditioneel platbodemschip, en ontdek de Loire op een originele manier!

Aan tafel! De Touraine zal uw smaakpapillen op alle mogelijke manieren verwennen.

Wilt u alle kastelen van de Loire in één dag bezoeken? Dat kan. Zet dan koers naar het park Mini-Châteaux de la Loire waar u 40 miniatuurmeesterwerkjes ontdekt.

Ga met uw familie op verkenning in het park van la Pagode de Chanteloup en geniet er 44 meter hoog van het bijzondere uitzicht.

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!