Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Bourges

Het bruisende Bourges is de historische hoofdstad van de Berry. Een wandeling door de straatjes en langsheen de monumenten voert u meteen terug in de tijd. Dacht u aan een campingvakantie in de regio Centre-Val de Loire met zijn tweetjes of met de hele familie? Wij bezorgen u een programma op maat! 

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Pierrefitte-sur-Sauldre | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Chambord | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Bourges, uw ideale vakantiebestemming!

Bourges staat weliswaar bekend om zijn muziekfestival in de lente, maar is ook in de zomer een omweg waard. Profiteer van uw campingvakantie bij Sandaya in het Loiredal om kennis te maken met Bourges, een stad die met haar tuinen, beschermde monumenten en middeleeuwse wallen ieders bewondering wekt.

Uw Sandaya-camping doet er bovendien alles aan om u een onvergetelijk verblijf te garanderen met diverse sport- en spelactiviteiten, gratis animatie voor de kinderen, een geanimeerd avondprogramma, excursies in de omgeving … er is voor elk wat wils! Houdt u van glamping? Reserveer dan een verblijf in een volledig ingerichte boomhut of lodge-tent. Zet u het liefst uw eigen tent op? Of verkiest u een stacaravan die even comfortabel is als uw eigen huis? Bij Sandaya worden alle campinggasten op hun wenken bediend!

Bezoek Bourges met de hele familie

Geniet van een lekker ontbijt op de camping en zet koers naar Bourges voor een dag boordevol ontdekkingen. De Place Gordaine, het plein met de levendige terrasjes, mag u alvast niet missen. Het leidt u meteen naar de Rue Bourbonnoux, in het hart van de middeleeuwse wijk, die met tal van imposante vakwerkhuizen vast tot de verbeelding van uw kroost spreekt!

Daarna is het nog slechts tien minuten lopen naar de prachtige moeraslanden van Bourges. Er wacht u een 135 hectare groot park waar het heerlijk wandelen is. Bovendien is dit de ideale plek voor een familiepicknick!

Bezoek Bourges met z'n tweetjes

De beste manier om van Bourges te genieten tijdens een romantisch uitje met uw geliefde? Gewoon lekker door de straten van de stad flaneren! U komt vanzelf voorbij de vele architecturale pareltjes die van de rijke geschiedenis van Bourges getuigen. Het absolute hoogtepunt is de Saint Étienne-kathedraal die op de Unesco-werelderfgoedlijst prijkt. Aarzel niet om de 396 trappen op te lopen: u wordt beloond met een panoramisch uitzicht over de hele stad!

Op de camping wacht vervolgens het verwarmde zwembad om heerlijk te relaxen. En wat dacht u van een verrukkelijk dinertje op het terras van het restaurant om de dag te besluiten?

Camping Bourges: onze tips voor een geslaagd verblijf

Tip: bezoek de kathedraal en het schitterende paleis van Jacques-Cœur op de eerste zondag van de maand. Dan is de toegang gratis!

Stap op het toeristentreintje en bezoek het historisch centrum … zonder gevaar voor pijnlijke voeten!

Van juni tot september staan de monumenten van de stad – letterlijk – in de schijnwerpers: mis niets van de Nuits Lumière!

Klim op de prachtige stadswallen en bekijk de historische wijk van Bourges vanuit een origineel perspectief!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!