Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Arromanches-les-Bains

Arromanches-les-Bains is een badplaats boordevol charme, vlak bij de invasiestranden. Deze regio aan de Kanaalkust met zijn rijke geschiedenis is het ideale decor voor een culturele en ontspannende vakantie. De prachtige Normandische kust weet u te verrassen met talloze juweeltjes!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Arromanches-les-Bains, uw ideale vakantiebestemming!

Er zijn ontelbare redenen om verliefd te worden op de Calvados. Zijn buitengewone natuur, mooie steden, rijke erfgoed en vermaarde gastronomie verwierven bekendheid tot ver buiten de grenzen. In dit paradijselijke hoekje van Normandië bevindt zich uw zomerse vakantiebestemming: Arromanches-les-Bains, een van de historische plekken waar de landing in Normandië plaatsvond. 

Rust, comfort en heel veel groen: dat mag u verwachten op uw Sandaya-camping. En dat is nog niet alles. U kunt ook rekenen op een overdekt en verwarmd zwembad, activiteiten voor iedereen, gratis kinderclubs en de nabijheid van de Kanaalkust. Alles wat u zich maar wensen kunt voor een geslaagd verblijf met familie of vrienden!

Bezoek Arromanches-les-Bains met de hele familie

In Arromanches kunt u onmogelijk om de Tweede Wereldoorlog en de landing in Normandië heen. Cinéma 360°, het Liberators Museum Normandy 1944 en het Musée du Débarquement zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden die eraan herinneren. Ze bieden de hele familie op een ludieke en fascinerende manier een bijzondere inkijk in deze historische gebeurtenis.  

Genoeg cultuur gesnoven? Dan is het tijd voor wat buitenactiviteiten! Te land of ter zee, dat laten we over aan uw persoonlijke voorkeuren. Paardrijden, zwemmen, zandkastelen bouwen op het strand of een bootexcursie op zee: de kans dat uw kleine campinggenoten zich vervelen is nihil. En krijgen ze er echt niet genoeg van, dan kunnen uw kleine rakkers zich nog altijd uitleven in het verwarmde en overdekte zwembad op de camping!

Bezoek Arromanches-les-Bains met z'n tweetjes

Wat dacht u van een wandeling door het weidse landschap? Volg hand in hand met uw geliefde de weg die door de duinen voert tot bij het moerasgebied van Bessin en Ver Sur Meuvaines. Daar wordt u opgewacht door enkele prachtige Normandische koeien die er vredig staan te grazen als op een ansicht. Normandië ten voeten uit! 

Na inspanning volgt ontspanning op het strand. Rond Arromanches-les-Bains liggen verscheidene van de mythische invasiestranden zoals Normandy Beach, Omaha Beach en het strand van Arromanches zelf. Geniet van de kalmte en rust in het unieke natuurkader waar Normandië een patent op lijkt te hebben.  

Camping Arromanches-les-Bains: onze tips voor een geslaagd verblijf

Normandië heeft heel wat in huis om fijnproevers te doen watertanden: cider, likeuren, kazen zoals de beroemde camembert, fijne vleeswaren en melkkaramel. Aan tafel, jongens!

Bent u in Bayeux? Breng dan zeker een bezoek aan het beroemde Tapijt van Bayeux, een borduurwerk dat de inval van Willem de Veroveraar in Engeland afbeeldt!

Er gaat niets boven een autotocht langs de Normandische kust om chique steden als Cabourg en Deauville te ontdekken: ware pareltjes zijn het!

Ook vanaf de zee is de Côte de Nacre het ontdekken waard: boek een bootexcursie en bewonder de weergaloze Normandische kust vanaf het blauwe water!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!