Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Op campingvakantie in Parijs: het is mogelijk (en gezond!)

Een campingvakantie in Parijs … waarom ook niet? Het is heel wat goedkoper dan een hotelvakantie en biedt meer voordelen dan een verblijf bij particulieren. Kom met ons mee en ontdek onze Sandaya-camping op de oevers van de Seine vlak bij Parijs: u waant zich echt op het platteland!

Campingvakantie in Parijs: goedkoper en gezelliger

Met zijn ongelooflijke verzameling aan meesterwerken lokt Parijs vakantiegangers van overal ter wereld. Maar om de Eiffeltoren te beklimmen, het Louvre te bezoeken, door de tuinen van het Luxemburgpaleis te kuieren en over de Champs-Élysées te flaneren volstaat een weekendje natuurlijk niet. Vreest u dat een langer verblijf u op een financiële aderlating komt te staan? Dan kiest u toch gewoon voor een campingverblijf in de regio Île-de-France!

Uw volledig ingerichte stacaravan op een boogscheut van Parijs is minder duur dan een hotelkamer en biedt u evenveel comfort. Voor grote families zijn er zelfs cottages met 10 slaapplaatsen. Hier kunt u bovendien uw eigen potje koken: dat bespaart weer aardig op de restaurantrekening!

Ter plaatse wacht u het aanbod van kwaliteitsdiensten waarop de Sandaya-campings een patent lijken te hebben: een aquapark met verwarmde zwembaden, sportvelden in de openlucht, eetgelegenheden … Uw camping in Parijs maakt het u supermakkelijk!

De nabijheid van de metropool, de rust van de voorsteden

Uw camping bevindt zich weliswaar niet binnen de stadsmuren, maar de RER-treinen die er halt houden, brengen u op enkele minuten naar de Champs-Élysées. Ideaal om alle charmes van Parijs te ontdekken: de gerenommeerde musea, de heerlijke tuinen en de opmerkelijke monumenten. Er is zoveel te zien dat u zich geen minuut verveelt!

Op de camping, die tussen twee armen van de Seine verscholen ligt, maakt u kennis met een heel ander Parijs, dicht bij de natuur en ver van de drukte van het centrum. Het is er heerlijk fietsen langsheen het water, de beroemde impressionistische schilders achterna. Ontdek er op uw beurt de schatten van de Parijse agglomeratie: Versailles, het kasteel van Maisons-Laffitte, Disneyland Parijs, het bos van Saint-Germain-en-Laye … Het gras is echt groener op een Sandaya-camping!

Een originele overnachting in Parijs

Wat zou u ervan denken om tijdens uw verblijf niet alleen Parijs te verkennen maar ook te genieten van een originele accommodatie? Op uw Sandaya-camping duurt de magie van Parijs ook voort terwijl u slaapt! Kies voor een buitengewone vakantie en reserveer een verblijf in een van onze hooggelegen hutten. Heerlijk om met zijn tweetjes of met de kids zo dicht bij de sterren te slapen!

Houdt u meer van een traditionele campingvakantie? Onze boomrijke kampeerplaatsen of volledig ingerichte stacaravans bevallen u vast reuze!

Het vervolg in beeld:

Zie foto's

Laat u inspireren ...

Maisons-Laffitte | Île-de-France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!