Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Vierzon

Maak gebruik van uw campingvakantie in de Sologne om kennis te maken met Vierzon, een stadje in de vallei van de Cher tussen Romorantin en Bourges. Door zijn rijke natuur en culturele erfgoed is het een bezoek meer dan waard. Viert u dus vakantie in de regio Centre-Val de Loire, rij er dan zeker niet voorbij!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Pierrefitte-sur-Sauldre | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Chambord | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Vierzon, uw ideale vakantiebestemming!

In de regio Centre-Val de Loire op de grens tussen de Sologne en de Berry, tussen de Cher en de Yèvre, nodigt Vierzon u uit om zijn talloze schatten te ontdekken. Zowel langsheen het Canal de Berry als op het Île Marie en in de middeleeuwse wijk en de buurt rond de Notre Dame-kerk weet Vierzon u ongetwijfeld te verrassen.

Wilt u op beide oren slapen, dan kunt u natuurlijk het best een zacht bed reserveren op een van onze campings in het Loiredal! Een volledig ingerichte stacaravan voor wie op maximaal comfort gesteld is, een boomhut voor liefhebbers van originele accommodaties of een kampeerplaats om optimaal van de natuur te genieten: aan u de keuze! Ter plaatse kunt u ook rekenen op een ruim sport- en ontspanningsaanbod: petanque, golf, gratis kinderclubs … en dan vergeten we nog de zwembaden en glijbanen van het grote aquapark!

Bezoek Vierzon met de hele familie

Om met de hele familie fijne momenten door te brengen en grote avonturen te beleven gaat er uiteraard niets boven een campingvakantie. In de Sologne, de groene long van de regio Centre-Val de Loire, kunt u tijdens uw bezoek aan Vierzon op een flinke portie gezonde buitenlucht rekenen.

Begin met een wandeling in het groen op de Square Lucien Beaufrère. Het plein bij de samenvloeiing van het Canal de Berry en de Yèvre is beschermd als historisch monument. Wandel vervolgens door de middeleeuwse wijk met tal van vakwerkhuizen die u meteen terugvoeren in de tijd. Zijn uw jonge reisgenoten best nieuwsgierig? Neem ze dan zeker mee naar de twee gemeenschapsovens uit de 15e eeuw. Uniek in de regio Centre-Val de Loire!

Bezoek Vierzon met z'n tweetjes

U knijpt er met uw geliefde een weekend tussenuit naar het Dal der Koningen? In Vierzon vindt u geen spoor van de kastelen van de Loire maar wel andere oude bouwwerken om hand in hand te verkennen.

Eerste halte: het museum van Vierzon dat het label ‘Musée de France’ kreeg. 150 jaar geschiedenis van de Loirestreek is hier op een oppervlakte van 600 m² samengebracht. Maak vervolgens een verfrissende tocht op het Canal de Berry met een boot waarvoor u geen vergunning hoeft te hebben. Een ludieke en romantische manier om Vierzon met zijn tweeën te ontdekken!

Camping Vierzon: onze tips voor een geslaagd verblijf

Houdt u van fietstochten? Kom helemaal tot rust in het bos van Vierzon en snuif de heerlijke woudgeuren op!

Neem de tijd voor een picknick op het pittoreske Île Marie: als het even meezit, krijgt u er zelfs bevers te zien!

Met een speelboekje in de hand verkennen de kleinste campinggasten het rijke erfgoed van Vierzon, terwijl ze zich opperbest vermaken!

Vertrek niet zonder een bezoek aan de Boutique du Berry waar u de heerlijkste specialiteiten uit de streek proeft!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!