Bandeau Camping Sandaya Internation de Maisons-Laffitte

Camping International de Maisons-Laffitte

Boek nu

Een natuurparadijs in Parijs !

Kom in een unieke omgeving midden in de natuur genieten van de pittoreske rand van de rivier de Seine, op slechts 20 minuten van de Champs-Élysées. De internationale 4-sterren Sandaya-camping van Maisons-Laffitte biedt u rust en comfort op enkele kilometers van Parijs. Ontdek de mooiste stad ter wereld aan de hand van zijn prachtige wijken, musea en monumenten dankzij de RER (regionale trein) op slechts 10 minuten lopen. U kunt uw auto laten staan, uw kaartjes voor de meeste monumenten bij de receptie tegen een gereduceerde prijs kopen en zo zorgeloos Parijs ontdekken. De Eiffeltoren, het Louvre, Versailles, de basiliek Sacré-Cœur, de kathedraal Notre-Dame, het museum Grévin of Disneyland voor de kinderen: een weekend is niet genoeg om alles te kunnen zien !

Geopend vanaf 06 april 2018 tot 04 november 2018

  • Camping van 6.5 hectare met 335 standplaatsen.
  • Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
  • Dieren toegestaan
  • Kaartverkoopdienst voor het eenvoudig voorbereiden van uw bezoek aan Parijs.
  • Speelterrein voor kinderen.
  • RER lijn A op 10 minuten lopen.
  • Wifi beschikbaar op de hele camping gratis verbinding in de leeszaal.

Prijzen en labels

recommandé-tripadvisor.pngToocamp camping excellence.pnglogo guide camp reve grand.png

Parijs is eenvoudig bereikbaar dankzij deze Sandaya-camping gelegen in Maisons-Laffitte aan de rand van de Franse hoofdstad. Wat een luxe om deze onmetelijke stad dankzij de RER te ontdekken zonder de auto te hoeven pakken. Files en urenlang op zoek naar een parkeerplaats midden in Parijs... daar hoeft u zich geen zorgen om te maken! De receptie van uw camping begeleidt u bij de voorbereiding van uw bezoekjes, de transport mogelijkheden en de kaartverkoop van talrijke musea en pretparken (Disneyland, Parc Astérix, enz.) als ook andere toeristische trekpleisters zoals het Château de Versailles. Onze teams ter plaatse kennen de regio goed en zullen met plezier de beste trajecten uitstippelen om zo snel mogelijk bij de door u gewenste bezienswaardigheden te komen, of u nu de metro of de auto pakt.

Na een lange dag vol bezoekjes kunt u als gezin ontspannen op onze familiecamping. Een goed glas op het panoramisch terras van onze bar-restaurant, terwijl u in de Seine enkele boten voorbij ziet varen op weg naar de Franse hoofdstad. Uw kinderen spelen pingpong op het speelterrein met hun nieuwe vriendjes. Even een heerlijk moment van ontspanning en rust in een groene setting zo dicht bij de stad. U heeft het begrepen: een bezoek aan Parijs vanuit Maisons-Laffitte is ideaal !

Aanbiedingen

Voorzieningen

Sandaya-camping Maisons-Laffitte stelt gratis of tegen een kleine toeslag meerdere voorzieningen tot uw beschikking die uw verblijf elke dag vergemakkelijken.

Receptie :
Onze receptionisten staan in juli en augustus elke dag van 9.00 tot 22.00 uur tot uw beschikking. In het hoogseizoen zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 20.00 uur. U vindt er ook een ruimte met toeristische informatie, waaronder folders en informatie over de regio.
Wifi
Houd ook tijdens de vakantie contact met uw naasten! Wij bieden u in de ontspanningsruimtegratis internetverbinding. Om vanaf uw staanplaats verbinding te maken met het internet koopt u online het arrangement van uw keuze: 1 dag = € 6, 2 dagen = € 9, 4 dagen = € 15, 7 dagen = € 20, 1u = € 3,50. Code te gebruiken voor 3 apparaten, zolang deze niet tegelijkertijd online zijn. Gratis Wi-Fi verbinding in de leeszaal.
Wasserate
In een speciale ruimte stellen wij wasmachines en drogers tot uw beschikking. Tarief: € 5,- voor de wasmachine en € 1,- elke 10 min. voor de droger. Een strijkplank en een strijkijzer zijn gratis en op aanvraag beschikbaar bij de receptie.
Servicestation voor kampeerauto’s :
Wij stellen aan al onze gasten een gratis servicestation voor kampeerauto’s ter beschikking. Zo kunt u uw chemisch toilet legen door uw draagbare cassette te gebruiken of dankzij onze afvoerroosters in de grond. Het servicestation heeft ook een kraan met drinkwater en een stopcontact.

Winkels

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken staan er op onze camping diverse winkeltjes, zodat u tijdens uw vakantie de auto zoveel mogelijk kunt laten staan.

Bar / Restaurant "La Terrasse" :
Geniet tijdens een drankje of een maaltijd van het uitzicht op de Seine dankzij het panoramisch terras van onze bar-restaurant. Ontbijt: € 5,50 (op basis van reservering, uiterlijk de dag van te voren en direct bij het restaurant), menu’s vanaf € 10, kindermenu voor kinderen jonger dan 10 jaar: € 8,50. Ook kunt u een aantal gerechten afhalen. Elke dag geopend van 8.00 tot 22.00 uur in juli en augustus. In het laagseizoen zijn wij geopend van 8.00 tot 14.30 uur en van 17.30 tot 22.00 uur. Tijdens sportieve evenementen wordt er een groot scherm geplaatst.
Minisupermarkt / Bakker :
In onze minisupermarkt kunt u elke dag terecht van 8.00 tot 23.00 uur in juli en augustus. In het laagseizoen zijn wij geopend van 8.00 tot 13.00 uur en van 17.00 tot 22.00 uur. Een bakker uit de regio levert elke ochtend vers brood en luxebroodjes.
Toerististisch Informatiepunt :
Wacht niet langer bij de kassa van de toeristische plekken die u wilt bezoeken! Ons team staat graag voor u klaar om tickets te reserveren voor de musea in Parijs, de attractieparken: Disneyland Paris, Parc Astérix, voorstellingen en toeristische trekpleisters als het Château de Versailles.
Alles bekijken

Ontdek ons laatste nieuws Beleef unieke ervaringen met Sandaya campings

-