Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping La Hague

Zin in een vakantie aan zee? Op dan naar La Hague, een gemeente in Normandië tussen het heideland en de zee in het hart van de Cotentin. La Hague wordt uw uitvalsbasis voor een kleurrijke vakantie en is de geknipte plek voor een verrassend, verkwikkend en culinair hoogstaand verblijf. Koffers gepakt?

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

La Hague, uw ideale vakantiebestemming!

Eenvoud, authenticiteit en schoonheid: dat is La Hague in een notendop. Het is een ongerepte en betoverende plek in de Cotentin voor een vakantie met familie, onder vrienden of met zijn tweeën. Iedereen valt voor de charme van dit Normandische stukje paradijs tussen het land en de zee. Erfgoed, natuur, watersporten, excursies en gastronomie: iedereen komt aan zijn trekken in Normandië!

Om volop te genieten van het unieke kader van de Cotentin, reserveert u een plekje op een Sandaya-camping, uw Normandische thuis tussen het land en de zee. Wat er op het vakantieprogramma staat? Ongeëvenaard comfort, natuur en een superieur campingaanbod met volledig ingerichte stacaravans, gratis kinderclubs, een prachtig aquapark met verwarmde zwembaden en glijbanen, en – de kers op de taart! – een rechtstreekse toegang tot de zee. Uw vakantie bij Sandaya kan niet meer stuk!

Bezoek La Hague met de hele familie

Wie ‘vakantie aan zee’ zegt, zegt natuurlijk … een dagje aan het strand, HET favoriete familie-uitje waar groot en klein dol op is! Op het programma: een wedstrijd zandkastelen bouwen, schelpjes rapen en zwemmen naar hartenlust. En dat terwijl de zuivere oceaanlucht ieders longen vult. Was elke familievakantie maar zo leuk als een dag aan het strand in La Hague!

Neem uw hele gezelschap ook een keertje mee op een verkenningstocht langs de parels van de Cotentin en Normandië. Daar bent u even zoet mee: Cherbourg-en-Cotentin en het attractiepark ‘Cité de la Mer’, Utah Beach en de invasiestranden, en – last but not least – Saint-Vaast-la-Hougue met zijn Vauban-toren, dat de Fransen in 2019 tot hun favoriete dorp verkozen. Een druk maar bijzonder boeiend programma dus!

Bezoek La Hague met z'n tweetjes

Neem zeker uw wandelschoenen mee wanneer u op vakantie gaat naar La Hague, want u vindt er tal van mooie wandelroutes zoals de GR223, het zogenaamde ‘douanierspad’. Onderweg komt u voorbij sublieme plekjes en uitkijkpunten zoals de Nez de Jobourg met zijn Ierse allures, het strand van Siouville waar surfers niet weg te slaan zijn, de vuurtoren van Goury en de baai van Écalgrain. U staat er telkens weer versteld van hoe puur de natuur hier is! 

Wat dacht u van een wandeling in het groen met uw geliefde? Voor een feeëriek uitstapje in La Hague gaat er niets boven de tuin van Vauville. Deze oase van rust in de Cotentin telt maar liefst 1.000 plantensoorten van het zuidelijk halfrond. Ze hebben zich aan het Normandische klimaat aangepast en heten de bezoekers welkom in een betoverende, tijdloze setting. So romantic!

Camping La Hague: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ontdek alle geheimen van het universum tijdens een bezoek met uw familie aan het Ludiver-planetarium met zijn telescopen en tentoonstellingen: uw kleine ruimtevaarders in de dop kijken hun ogen uit!

Met zijn Engelse tuin en beroemde rododendrons en azalea’s is het kasteel van Nacqueville de ideale bestemming voor een plattelandsuitstapje met uw geliefde of met de hele familie!

Wist u dat Port Racine, vernoemd naar een beroemde kaper, het kleinste haventje van Frankrijk is? Het mag dan klein zijn, het uitzicht over de groene heuvels en het turkooisblauwe water is weergaloos!

De Cotentin is een paradijs voor watersporters. Windsurfen, stand-up paddle of surfen zonder meer: geef gehoor aan de roep van de open zee!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!