Camping Eiland Jersey, reserveer uw verblijf!

Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Het eiland Jersey, uw ideale vakantiebestemming!

Winkelstraten, musea, zandstranden en sublieme landschappen: het ‘bloemeneiland’ Jersey heeft heel wat in zijn mars. Vanuit Barneville-Carteret brengt de veerboot u er in een uur naartoe. Kuier door de straatjes van de hoofdstad en verken de wandel- en fietsroutes: u bent meteen weg van de schoonheid en rust van het meest Franse van de Britse eilanden!

Na een leuke dag op Engelse bodem is het heerlijk thuiskomen in uw knusse vakantieverblijf waar u een prinsheerlijke nacht wacht. De volgende ochtend bent u alweer klaar voor een nieuwe dag boordevol activiteiten: zwemmen in het aquapark of in zee, een ludieke middag voor de kleintjes in de gratis kinderclubs en ’s avonds vindt iedereen elkaar terug tijdens de avondanimatie. Dat bedoelen we dus bij Sandaya met een campingvakantie in alle vrijheid!

Bezoek het eiland Jersey met de hele familie

Jersey bezoeken met de hele familie is een eitje! Bovendien is het erg leuk: culturele bezoeken kunt u afwisselen met ludieke activiteiten, zodat iedereen tevreden is. Wilt u al een voorsmaakje? Volg de gids! ’s Ochtends begint u met een bezoek aan de kastelen en musea. Op het programma: het kasteel van Mont-Orgueil, gebouwd in de 13e eeuw en een echte blikvanger. Vervolgens komen uw zoetwatermatroosjes in het maritiem museum alles te weten over de scheepvaart. Ze vinden het te gek!

De middag is gewijd aan de natuur en al haar wonderen. Eerste halte: de zoo waar tal van leuke dieren te zien zijn. Apen, reptielen, schildpadden en vogels met duizend-en-één kleuren zijn de sterren van het 13 hectare grote park. Jong en oud kijkt er zijn ogen uit! Maak vervolgens een wandeling of een fietstocht om de mooiste plekjes van het eiland te verkennen. Laatste halte vóór uw terugkeer naar het vasteland: een vieruurtje op het strand om deze dag op Engelse bodem in schoonheid af te sluiten.

Bezoek het eiland Jersey met z'n tweetjes

Niet alleen beschikt Jersey over de perfecte setting voor een romantisch uitje met uw wederhelft, het eiland leent zich ook tot tal van buitenactiviteiten, zowel op het land als op zee. Kuier door de straten van de hoofdstad Saint Helier en wandel langs de overdekte markt, de kunstgalerij en het ‘Elisabeth Castle’. Denk er ook aan dat u het eiland via zijn talloze wandelroutes kunt verkennen. 

Op zee kunt u surfen, kajakken en zwemmen. Of verkiest u een romantische wandeling in de branding bij de ondergaande zon? Daarna hebt u vast trek gekregen. Vergeet wat kwatongen over de Engelse keuken beweren, want ook op culinair vlak stelt Jersey niet teleur. Proef de ‘Jersey Wonders’, een soort beignets, maar ook het inmiddels befaamde rundvlees en de zeevruchten die 100% lokaal en bovendien dagvers zijn. Om mateloos van te genieten!  

Camping Eiland Jersey: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zoals u wel kon vermoeden, zijn de zeevruchten op Jersey vers en overheerlijk. Een bordje zeevruchten bestellen pal aan zee kunnen we u dan ook alleen maar aanbevelen!

Jersey is ook een paradijs voor beginnende en ervaren surfers. Het water is aan de frisse kant, maar de golven zijn er sensationeel: iedereen het water in dus!

Schuilt in u wel iets van een Tiger Woods? Oefen dan uw swing op een van de golfbanen die het eiland rijk is. Golfen met de zee op de achtergrond: u doet het vast niet elke dag!

Een bezoek aan Jersey is niet compleet zonder een ‘pint’ in de pub. Daar zit u ook goed om de ‘Black Butter’ te proeven, een appelmarmelade met cider en kruiden: Britser wordt het niet!